2777
2789
عنوان

کسی هست ک از مادرشدنش ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
بله، من بعد از زایمانم تا شش ماه که برای همه ی اون چیزی که نمشتین تمام شب و روز زار می زدم ، بعدشم ب ...

برگردید عقب باز دوست دارید مادر بشید؟؟؟ 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
اگر برگردید عقب باز بچه دار میشید؟؟؟ 

واقعا نمیدونم چی بگم

الان باهمه اذیتاش نباشه میمیرم اما واقعا نمیدونم چون ده سال پیر شدم از وقتی مادر شدم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر برگردید عقب باز بچه دار میشید؟؟؟ 

یدونه میارم ولی ن تو اون سن یکم دیرتر مثلا ۲۵ سالگی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

مثلا الان من خوابم میاد ولی تینا با چشمای گرد دارن بادوم میخرن و کارتون میبینن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

خدا منو ببخشه 

من اوایلی که پسرم به دنیا اومده بود خیلی حالم داغون بود . فک کن نوزاد ۱ هفته ایی اصلا خواب نداشت . انقد از بچه دار شدن پشیمون بودم که خدا میدونه ولی خب کم کم کنار اومدم . الان ۲ سال و ۵ ماهشه . نفسم به نفسش وصله  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
برگردید عقب باز دوست دارید مادر بشید؟؟؟ 

از نامزد الانم بله، حاضرم  چون خیلی خیلی مسولیت پذیره نسبت به دخترم بدون اینکه من بگم بهش مکمل میده، نوبت چکاپ میگیره، تحقیق می کنه چه بازی مناسبشه باهاش انجام میده، برای تولدش دنبال تم مناسب میگرده   انگار من نیستم و اون مسوله، یعنی خودشو کامل مسول می دونه بدون تکیه به من 

ولی پدر دخترم اینجوری نبود، مرد خیلی خوبی بود، ولی خیلی تو بچه داری همراه نبود، یعنی باید ازش کمک می خواستم تا انجام می داد ولی خودش کاری انجام بده نه

😅😅😅 خدا حفظش کنه نینی رو

نی نی ها یکی ۲سالو ۹ماه یکی یکسال و ۶ماه