2777
2789
عنوان

بچه،یکی یا دوتا

111 بازدید | 19 پست

من خیلی درگیر این موضوع شدم

از یه طرف بچمو که میبرم خانه کودک و پارک میبینم بچه هایی که تک هستن نمیتونن یا نمیخوان با بچه های دیگه ارتباط بگیرن(استثنا هم داریم بله میدونم)

از یه طرف میگم به یه بچه بهتر میشه رسیدگی کرد(بله میدونم شما دوازده تا داری به همه میرسی)

از یه طرف دیگه میگم من تا کی نیازاشو میتونم به عنوان همبازی و همپا براورده کنم

خودم تک نیستم و خوشحالم واقعا هم تو بچگی هم الان 

باز از مشکلات دو تا بودن میترسم

که به نظرم همه مشکلش متوجه خودم میشه نه دخترم

خیلی گیجم دوست دارم اگه تک فرزندین یا نیستین یا یه بچه دارین یا بیشتر مشارکت کنین و نظرتون و تجربه هاتونو بگید

دختر خودم دوسالشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یکی دیگ بیار من خودم میخوام ۳ تا بیارم یکی دارم دوتا دیگ میارم اگ حوصله داشتم یکی دیگ ام بعد اون دوتا میارم 😄

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

قطعا دو تا 

ما چهارتاییم خیلی خوبه خیلی سختی کشیدم پا به پای مامانم بچه داری کردم مخصوصا چون دو تا آخری دو قلو بودن خیلی اذیت شدیم ولی الان که بزرگتر شدیم خیلی خوش میگذره بهمون

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دوتا پسربچه با فاصله۲سال دارم یکیش۶سالشه یکی۴ نگهداریشون واقعا سخته هزینه کلاسا و مهد و لبا س و...همه دوبرابر ب شدت باهم دعوامیکنن یعنی ن جایی میتونم برم ن کسی میتونه خونمون بیادهمش جیغ و سروصدا ازنظر مالی هم معمولی هستیم کلا میخوام بگم تا این سنشون خییییلی سخته اما درایندذه دوتابودن خیلی ب نفعشونه ب خصوص دوتاهمجنس

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈
دوتا پسربچه با فاصله۲سال دارم یکیش۶سالشه یکی۴ نگهداریشون واقعا سخته هزینه کلاسا و مهد و لبا س و...هم ...

خدا حفظشون کنه

اره موافقم سختیاش برای مادر و پدره ولی در اینده به نفع همه

میشه لحاظاشو بگی سوالم برای دراوردن سود و زیانه کلا

باید یه ویرگول میذاشتم و مینوشتم🙂

اگه زندگیت از همه لحاظ نرماله  ، دو فرزندی بهتره

میدونی عزیزم در کل تعامل دوبچه باهم باعث افزایش سلامت روان بچه ها میشه

یه سری ویژگی های متفی اخلاقی مثل خودخواه و لوس بودن کمتر میشع 

راحت تر مستقل میشن از والدین

در یک جمله بخوام بگم همبازی داشتن تو کودکی ،  همصحبت و همراز داشتن تو نوجونی و 

انشالله همدم و تکیه گاه داشتن تو بزرگسالی ...

سختی هاشم که خودتون مطلع هستید از نظر رسیدگی ، وقت،  انرژی ، پولی و ....

چالشهایی هم دوفرزندی داره مثل حسادت بچه ها که نیازمند رفتار درست پدر مادره و ....

خدایا شکرت...

دوتا قطعا

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

خواهر برادری وقت تقسیم ارث و میراث معلوم میشه

متاسفانه تو این مورد بین بهترین خواهر برادرای دنیام داستان میشه

فکر کنم اون حسادت بچگی و خود برتر بینی نسبت به اون یکی کار دست ادم میده اون موقع

متاسفانه تو این مورد بین بهترین خواهر برادرای دنیام داستان میشه فکر کنم اون حسادت بچگی و خود برتر ب ...

۵تا خواهر برادر بودیم خیلی با هم مهربون. الان سالهاست باهام قطع رابطه ن. نمی‌ذارن به حق و حقوقم برسم. خدا میدونه چقدر اذیتم کردن. شدن دشمن جونم. حالا خودم یه دختر دارم و ۱۹سالشه خیلی خوشحالم که خواهر برادر نداره