2777
2789
عنوان

بچه،یکی یا دوتا

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
باید یه ویرگول میذاشتم و مینوشتم🙂 اگه زندگیت از همه لحاظ نرماله  ، دو فرزندی بهتره میدونی ...

درسته

به نظرم تنها ایرادش سختی برای مادر و پدره

البته به جز اون دوران حاملگی و زایمان که وای😭

اینجوری به نظر میاد که برای اولین بچه بهترین تصمیمه و برای پدر و مادر یه چالش بزرگ 

ولی خب چند سال اول سخته بزرگتر که بشن باز به نفع پدر و مادره

متاسفانه تو این مورد بین بهترین خواهر برادرای دنیام داستان میشه فکر کنم اون حسادت بچگی و خود برتر ب ...

نه اصلانم اینجورنیست ما چهرتا خواهربادوتا برادر.پدرم تمام زمین خونه .همروزده به نام داداش کوچیکه .خداشاهده جیکمون درنیومده .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودشون خواستن زدن منظورم ارثه 

نه بخدا بعدافهمیدیم پدرجان قائمکی زده بعد آشکارکردن .ماهم گفتیم مبارکت باد..ولی دلم به اونیکی داداشم سوخت ...ولی میگم بازپدرجانم چیزی میدونه دیگه تصمیم درست میگیره 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .