2777
2789
عنوان

بچه،یکی یا دوتا؟

146 بازدید | 28 پست

من خیلی درگیر این موضوع شدم

از یه طرف بچمو که میبرم خانه کودک و پارک میبینم بچه هایی که تک هستن نمیتونن یا نمیخوان با بچه های دیگه ارتباط بگیرن(استثنا هم داریم بله میدونم)

از یه طرف میگم به یه بچه بهتر میشه رسیدگی کرد(بله میدونم شما دوازده تا داری به همه میرسی)

از یه طرف دیگه میگم من تا کی نیازاشو میتونم به عنوان همبازی و همپا براورده کنم

خودم تک نیستم و خوشحالم واقعا هم تو بچگی هم الان 

باز از مشکلات دو تا بودن میترسم

که به نظرم همه مشکلش متوجه خودم میشه نه دخترم

خیلی گیجم دوست دارم اگه تک فرزندین یا نیستین یا یه بچه دارین یا بیشتر مشارکت کنین و نظرتون و تجربه هاتونو بگید

دختر خودم دوسالشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نظرم دوتا یا سه تاست

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

۲، ۳ ، ۴ 😂🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

خود روانشناسا میگن تک فرزندی خوب نیست. شما بچه ی دوم رو بخاطر رشد درست بچه ی اول میارید. هم هردو همبازی دارن و هم خوب تربیت میشن، اگر خودتون اصول رو رعایت کنید. 

من خودم اگر شرایطشو داشتم تا ۵تا

دوتا هم کمه