2777
2789
عنوان

کلاس زبان آنلاین کسی سراغ داره؟

72 بازدید | 17 پست

سه تا کتابو خوندم میخام از ادامش برم

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

من خودم کانون زبان ایران میرم

البته موسستا،من منظورتو درست متوجه نشدم،ولی‌اگه موسسه میخوای برای اموزش انلاین کانون زبان خیلی خوبه،هم حضوری داره هم مجازی و کیفیت تدریساش هم عالیه

:)🙂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کانون زبان ایران میرم البته موسستا،من منظورتو درست متوجه نشدم،ولی‌اگه موسسه میخوای برای امو ...

شمام مجازی میرین؟

از پایه درس میدن؟ یا منی ک میخام از کتاب چهارم ب بعدم هم برم هم آموزش میدن؟

شهریه هاش چطوره؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

شمام مجازی میرین؟ از پایه درس میدن؟ یا منی ک میخام از کتاب چهارم ب بعدم هم برم هم آموزش میدن؟ شهری ...

من چند ترم مجازی رفتم چند ترمشو حضوری میرم

از ترم استارت شروع میشه حدودا هم ۱۸ ترم هست 

شهریش ۱ میلیونو ۵۰۰ اینا تقریبا هستش با کتاب و دفتر و تست هاش

شمام مجازی میرین؟ از پایه درس میدن؟ یا منی ک میخام از کتاب چهارم ب بعدم هم برم هم آموزش میدن؟ شهری ...

نمیدونم از کتاب چهارم ب بعد در چه حد اموزش میدن

میخوای شمارشو بدم خودتون فردا تماس بگیرید

من چند ترم مجازی رفتم چند ترمشو حضوری میرم از ترم استارت شروع میشه حدودا هم ۱۸ ترم هست  شهریش ...

نمیدونم از کتاب چهارم ب بعد در چه حد اموزش میدن میخوای شمارشو بدم خودتون فردا تماس بگیرید

ممنون میشم

کدوم استانی؟

اصفهان

اصفهان

۳۷۷۵۲۵۹۱ (۰۳۱)

این شماره برا شعبه سه راه سیمین هست، توی گوگل بزنی هم اطلاعات کانونو میاره هم هر شعبه ای ک بزنی شمارشو میاره

ili.ir اینم  سایتش هست برای شرایط ثبت نام و... سوالی داشتی بازم تگ کن بپرس♥️

۳۷۷۵۲۵۹۱ (۰۳۱) این شماره برا شعبه سه راه سیمین هست، توی گوگل بزنی هم اطلاعات کانونو میاره هم هر ...

تشکر لطف کردی

مجازی برو پیش استادی  ک براش تبلیغ میکنم خوشنویسی هم رایگان داره

کی هستن؟

عه چه خوب 

کانال دارن؟

ربطی به تعداد کتابها نداره شما باید تعیین سطح شید 

اموزشگاه های کانون زبان و سفیر 

آنلاین و حضوری تدریس دارن و بستگی به شما داره که چه آموزشی بخوایید 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•