2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من حتما طرف باید مغازه داشته باشه یا معرف معرفیش کرده باشه یا اگرم هیچکدوم نیست لااقل نصف پول رو بریز بگو بقیش بعد از اینکه کار رو دیدم خدمتتون میدم

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
به نظر من حتما طرف باید مغازه داشته باشه یا معرف معرفیش کرده باشه یا اگرم هیچکدوم نیست لااقل نصف پول ...

قبول نمیکنن که کلا الان طوری هست که پولو اول میزنن از انلاین شاپ خریدمیکنی بایداول پولوبزنی الان همه جااینطوریه

به نظر من حتما طرف باید مغازه داشته باشه یا معرف معرفیش کرده باشه یا اگرم هیچکدوم نیست لااقل نصف پول ...

کانال خنده ست توجایگاه بود منم دیدم ممبراش فعلا ان چنان زیادنیست ۱۴هزارممبره و مبلغ مناسب میگیره نسبت به بقیه کانالا یه رضایت صوری هم گذاشته دیگه الله اعلم

قبول نمیکنن که کلا الان طوری هست که پولو اول میزنن از انلاین شاپ خریدمیکنی بایداول پولوبزنی الان همه ...

آنلاین شاپ فرق داره اگه طرف سایت داره و سایتش رسمی عه که حله دیگ 

یه سری نکات هس میفهمی طرف دزده یا نه مثلا اگه پیج داره ببین کامنتاشو بسته یا نه 

اگه سایت داره ببین کامنت داره یا نه 

یا میشه کامنت گذاشت یا نه 

ببین پیج یا کانالی داره برای کد مرسوله ها یا نه 

ببین ادمینش پاسخگویه یا نه 

کلا یه سری چیزاشو چک کن ولی اگه سایت داره و سایتش از این مارک هایی که ته هر سایت داره داره اوکیه دیگ

آنلاین شاپ فرق داره اگه طرف سایت داره و سایتش رسمی عه که حله دیگ  یه سری نکات هس میفهمی طرف دز ...

کانال خنده تو ایتاست بله پاسخگوئه شماره کارتم داده توکانالشم قبلا تبلیغ سایرکانالها رو گذاشته بود برای پست اخر شبانه از ۹شب تا ۹شب ۶۸ هزارمیگیره

کانال خنده تو ایتاست بله پاسخگوئه شماره کارتم داده توکانالشم قبلا تبلیغ سایرکانالها رو گذاشته بود بر ...

ایتا چونکه پیامرسان ایرانیه نگران نباش شکایت چیزی کنی کل اطلاعات طرف به سادگی در میاد بزن بره پولو