2777
2789

خوبه خداروشکر

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کارت بگیره تو وکالت عالیه

همین دیگه من همش از اگه میترسم

اصلا نمیدونم چ کنم

ممکنه وکیلی بیکار و بی پول باشه؟ 

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜

اگه حوصله دوییدن دنبال پرونده داری و رو داری برو وکالت چون درامدرش خوبه اگه شغل بی دردسر میخوای برو معلمی ولی حقوقش ثابته و پیشرفتی نیست 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
اگه سر وزبون داری وکلات خوبه فقط باید زرنگ باشی 

ی مدته اعتماد به نفسم کم شده

اما ادمی هستم که کلا همیشه با همه چیز خودمو وفق میدم

سرزبون دارم 

اگه حوصله دوییدن دنبال پرونده داری و رو داری برو وکالت چون درامدرش خوبه اگه شغل بی دردسر میخوای برو ...

اره بخوام وارد شغلی یا کاری بشم همه زندگیمو میزارم واسش

ولی نمیدونم بازار کارش چجوریه

شغل بی دردسر و درامد متوسط معلمی شغل پر دردسر و پر درآمد وکیل حالا حوصله هر کدومو داری اونو انتخاب ...

نمیدونم 

قبول شدن تو ازمونش خیلی سخته؟ 

ی مدته اعتماد به نفسم کم شده اما ادمی هستم که کلا همیشه با همه چیز خودمو وفق میدم سرزبون دارم  ...

ببین علاقه شخصی خودت کدوم وره مثلا در نظر بگیر دو حالت رو ببین کدوم بیشتر به دلت میشینه منم خیلی کلنجار رفتم با چند تا رشته ولی آخر سر معلوم شد همون که از اول میگفتم میخوام

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
ببین علاقه شخصی خودت کدوم وره مثلا در نظر بگیر دو حالت رو ببین کدوم بیشتر به دلت میشینه منم خیلی کلن ...

من نمیدونم چمه

نمیدونم علاقم چیه 

اصلا نمیدونم چیکار کنم

جایی هست بریم استعداد یابی ای چیزی؟ قبلا علایقم مشخص بود الان اصلا نمیدونم خیلی گنگم