2777
2789

چطوری بریزم خشک شده یا سرخ شده آخه ریحون تا حرارت ببینه خراب میشه پیازم می خواد ممنون میشم راهنماییم کنید راستی ا کدوم کلم بهتر میشه

من هميشه سبزي كلم پلو از سبزي ماركت ميگيرم و كلم هم هردوش استفاده ميكنم كلم سر و كلم پيچ قاطي سرخ ميكنم با ابليمو و فلفل و نمك با سبزي ميزنم لاب لا پلو

خداااايا شكرت🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی سرخ نمیکنه بعضیاخوردمیکنن میزارن فریز بعضیا خشک میکنن .شویدم میخواد

آخه دیدم مامان دوستم با پیاز سرخ کرده بود بسته بندی کرده بود فرستاده بود برای دوستم منم واسه همین موندم که باید چیکار کرد

کلم سر چیه؟😆

همون قنبیت است آیا؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

آخه دیدم مامان دوستم با پیاز سرخ کرده بود بسته بندی کرده بود فرستاده بود برای دوستم منم واسه همین مو ...

سرخ نمی کنن.اگر تازه باشه مثل شوید پلو موقع جوش اومدن اب بهش اضافه میشه.اما اگر خشک باشه وقتی کلم و پیاز کاملا سرخ شد میپاشی بهش و یه تفت میدی