2777
2789
عنوان

با آدم بی ملاحظه باید چیکار کرد

219 بازدید | 14 پست

خواهر من واقعا اینجوریه اصلا نمیفهمه انگار نداریم و قسط داریم و فلان چی گرونه، فلان چی لزومی نداره بخری یعنی چی. فقط میخواد

مثلا سر سفره حتی متوجه نمیشه وقتی غذا کمه، کم بکشه برای خودش که به همه برسه، قشنگ میریزه پر میکنه بشقابشو.

ازین چیزا. 

با اینکه 24 سالشه😐. 

خدایی این رفتارا درسته؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک همه افراد یکی نیست

پدر منم مثلا بدون اطلاع ما زنگ می زنه به دوست و فامیل شام بیاید خونه ما و بعد به ما میگه فلانی میاد خونمون 

بدون اطلاع از وضعیت و ذخیره یخچال

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ادمای پرخور عقل ندارن ببخشیدا اینو گفتم منم یسری از خواهرز زاده هام و اقوام درجه یکم میری خونشون انگار کل عمرشون هیچی نخوردن غذا میاد سر سفره دو دستی میخورن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یک چیز بگم ؟

واقعا خوشبحالش.ادم بیخیالیه فقط ب فکر خودشه بقیه زیاد اهمیت نمیده زیادم ب اعصابش فشار نمیاد 

میدونی چرا میگم خوشبحالش .چون من برعکس اونم ب همه چی فک میکنم ک نکنه فلانی ازم ناراحت شد نکنه غذا زیاد کشیدم نکنه کم کشیدم بقیه ناراحت بشن نکنه اینو خوردم کسی دیگه میخاس بخوره .این افکار همش باهامه و من دوست داشتم مث اموال خاهرت خودخاه بودم .ولی دلرحم و وسواسی مدلم