2777
2789
عنوان

برم باهاش؟

819 بازدید | 22 پست

از طرف محل کار همسرم یه مراسم گرفتن (دست و بزن بزن نیستا یه سخنگرانیه تقریبا) ،همه ی همکارای شوهرم هستن و اونایی ک متاهلن با خانوماشون میان شوهرمم میگه توام بیا من متاهلم زشته بدون تو برم ، منم باردارم حوصله ندارم ، شما باشید میرید؟ از یه طرف حوصله ندارم از طرف دیگه نمیخام دل شوهرمو بشکنم🤦🏼‍♀️

من باشم نمیرم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو حال و هواتم عوض میشه وقتی تو جمع باشی

یه مراسمه یکی دوساعته س همه کادریا میان دیگ گفتن اوناییم ک متاهلن با همسربیان...سخنرانیه و یه شربت شیرینی😂 دیگ بخاطر محمد میرم اصرار کرد گف دوس دارم بیای

یه مراسمه یکی دوساعته س همه کادریا میان دیگ گفتن اوناییم ک متاهلن با همسربیان...سخنرانیه و یه شربت ش ...

برو من عاشق اینم یه مراسم کاری شوهرم باشه باهم بریم حتی اگه مراسم خیلی ساده ای باشه حیف آموزش پرورش نداره

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
برو من عاشق اینم یه مراسم کاری شوهرم باشه باهم بریم حتی اگه مراسم خیلی ساده ای باشه حیف آموزش پرورش ...

دارن فککنم ،همایش اینا ندارن یا مثلا مراسم تقدیر و تشکر و اینا؟ 

من اولین باره تو عمرم قراره اینجور مراسمی برم خصوصا که همشونم مذهبی و خانوماشونم همه چادری هستن ادم میمونه چطور رفتار کنه چی بپوشه چی بگه و... یجورایی هنوز جز یکی دوتا از خانومه همکارای شوهرم ک‌باهم رفت و امد داریم با بقیشون اوکی نیستم و اصلا نمیشناسمشون و این یجوریه برام...

بخدا به خودم باشه ک‌ دوس‌ندارم برم فقط و فقط بخاطر شوهرم چون چن بار اصرار کرد دیگ منم قبول کردم 

برونگرایی تو؟

دارن فککنم ،همایش اینا ندارن یا مثلا مراسم تقدیر و تشکر و اینا؟  من اولین باره تو عمرم قراره ا ...

نه تاحالا که ندیدم خودشون جلسه دارن فقط مردونست،برو باهاشون آشنا شو قطعا بینشون خانمای گلی مث خودت هست سخت نگیر،برونگرا منظورت اینه با دیگران زود صمیمی میشم؟آره معمولا من سر صحبت و باز میکنم و صمیمی میشم اما درمورد زندگی خصوصیم چیزی نمیگم،اگه ازم بپرسن یا سربالا میگم یا خیلی سر بسته،خواهرم میگه به این اخلاقت حسودیم میشه

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
نه تاحالا که ندیدم خودشون جلسه دارن فقط مردونست،برو باهاشون آشنا شو قطعا بینشون خانمای گلی مث خودت ه ...

قربونت عزیزم خودت گلی😘

وای خوشبحالت پس،، حالا کافیه من بایکی صمیمی شم کلِ زندگیمو با جزییات میزارم کف دستش اصن خودمم نمیدونم چرا😂 روز اولی هم ک‌با شوهرم آشنا شدم سیرررر تا پیازِ زندگیمو بالاتاپایینشو گزاشتم کف دستش انگار حالا مجبورم کرده بودن ، ولی برعکسِ من شوهرم اینجوری نیست اونم مث توعه ، دهنش قرصه خیلی چیزی بخاد بگه کامل با جزییات نمیگه خیلی خلاصه وار میگه،، انقدقبلا دوس‌داشتم شوهر که کردم شوهرم پایه ی غیبت باشه باهم تا ۲ شب تخمه بخوریم و غیبت این یکی و اون یکی و بکنیم اما محمد اصلاااا اهل غیبت نیس منم میخام شروع کننده باشم میگه خدا خودش بهتر میدونه انشاالله همگی خوشبخت باشن و زندگیشون خوب باشه ،منم تو ذوقی میخورم😂

خیلی خوبه ک‌ مث من نیستی یجورایی سیاسته خانومانه داری و کلِ زندگیت رو نمیندازی رو‌دایره، منم بهت حسودیم شدددد😅