بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی منم پولمو دادم کسی باهاش کار میکنه ولی واقعا نمیدونم نزول حساب میشه ینی
من خودم یه مقدار پول قرار دستم بیاد یعنی حتمیه تا ۳ هفته میگیرمش ، بعد یه شخص نزدیکم چون در جریانه میگه بده پولتو هرماه مبلغی بریزم البته به مامان گفته منم خیلی اطلاعات ندارم در این مورد ولی گفتم اگه پول خوبی بده باشه موافقم .
من اینکار و کردم پولمو دادم ب کسی تو بازار داره باهاش کار میکنه ولی ته دلم دل چرکینم اینکار نزول حسا ...
اینطور که میدونم سودی که میگیرین نباید مقدار مشخصی باشه
باید طبق کاری که انجام میدن سود بدن
باید تو سود و ضرر با هم شریک باشین
بازم حتما از مرجع ت بپرس
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫