2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی خیلی بیشتر از این مقدار می دونم باید پس بدی

من کار به حرام و حلال بودنش ندارم شاید اعتقاد نداشته باشی

فقط دارم میگم بهت کمر آدم می شکنه تا بخواد پس بدا مگر اینکه یه سرمایه گزاری عالی باهاش انجام بده

از کسی که می خوای پول رو بگیری بپرس چقدر می کشه روش 

هرکس فرق داره اندازه ای که رو پول می کشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اینک بدی ی نفر تو بازار با پولت کار کنه سودشو بگیری نزول حساب میشه ؟؟؟

نه عزیزم منظورم این نبود من جواب اون حرفشون رو دادم ک گفت کار ب حلال حرومش ندارم

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

بانک نهایتا 2 تا 2500

نزول هم بستگی داره نزدیک 8 تومن سود داره

اگه قصد سرمایه گذاری داری میتونی با یه کاسب مطمئن صحبت کنی با پولت کار کنه و سودت رو بده در صورتی که در سود و زیان شریک باشی

بانک نهایتا 2 تا 2500 نزول هم بستگی داره نزدیک 8 تومن سود داره اگه قصد سرمایه گذاری داری میتونی با ...

من اینکار و کردم پولمو دادم ب کسی تو بازار داره باهاش کار میکنه ولی ته دلم دل چرکینم اینکار نزول حساب میشه ؟؟؟