2777
2789

سلام به نظرتون حقوقش میتونه از ۸ میلیون به بالا باشه چون تو سایتای استخدامی دیدم حقوقای بالایی میدن ۲۰ ۲۵ میلیون ولی همه میگن حقوقش ۵ میلیون ایناست ولی بهش علاقه دارم نظرتون کدومش درست تره

هردوش میتونه درست باشه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام میخوند کارش هم توی آزمایشگاه بود

راضی نبود

ولی اگه علاقه داری بحثش جداست 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

نمیدونین از چه لحاظ راضی نبود

از نظر مالی

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

مثلا نمیدونین تا چه حد بود حقوقشون چون شاید از نظر من اوکی بود

ببین من حدود دوسال پیش باهاش صحبت کردم

دقیق یادم نیست 

ولی از چیزی که فک میکردم کمتر میگرفت

شاید به پول الان، نه ده میلیون 

حدودی نمیدونین چنده؟البته تو ازمایشگاه خصوصی

حقوق متصدی آزمایشگاه در سال 1402 دچار تغییراتی نسبت به سال قبل شده است و به همان نسبت که تمامی حقوق ها افزایش داشته تغییر کرده است. حقوق مسئول پذیرش و جوابدهی در ایران از حقوق پایه وزارت کار یعنی 7.308.000 میلیون تومان شروع می شود و به نسبت میزان سابقه کاری و دانش شما ممکن است این میزان تغییر کند. البته مال سال 402 هست