2777
2789

بچه ها من توی رابطه ام حدود یک ساله 

پسره آدم خوبیه ولی بد دهنه🫠

حس میکنم مثل اول دوستش نداشتم 

دیشب سر سجاده کلی گریه کردم گفتم خدایا راه درستو جلوی راهم بذار تا بیشتر از این اذیت نشم 

بعد دو ساعت زد به سرم به یکی پیام بدم و کمکم کنه فکرشو نمیکردم اونقدر بهم محل بذاره ولی خیلی خوب رفتار کرد باهام🥺

من با این آقا حدود ۸ ماه بود که حرف نمیزدم فکر نمیکردم انقدر خوب باز به حرفام گوش بده

و راهنماییم کرد گفت اگر میخوای جدا شی خودم کمکت میکنم که هیچ مشکلی پیش نیاد و .....

یعنی این نشونه است از طرف خدا؟

این بیشتر خیانت هست و اون طرفم رو نیمکت ذخیره نشسته بوده تا وقتش بشه بیاد به قول معروف اول داداشی هست بعدا دوس پسرت و اقایی😂😂🤣

...What the fu                                                      

نه ازطرف شیطان هستش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بیشتر خیانت هست و اون طرفم رو نیمکت ذخیره نشسته بوده تا وقتش بشه بیاد به قول معروف اول داداشی هس ...

😐😐😐

شما اصلا نمیدونی اون آقا کی هست که اینطوری میگی 

😐😐😐 شما اصلا نمیدونی اون آقا کی هست که اینطوری میگی 

پس اینجا نگو ک قضاوت نکنیم

...What the fu                                                      
نه ازطرف شیطان هستش

گلم بذار دقیق تر بهت بگم 

اون پسری که من باهاش هستم درخواستای زیادی داره 

و من ناراحت بودم سر سجاده یه نماز برای داییم خوندم و گریم گرفت گفتم خدایا هر چی صلاحمه رو سر راهم بذار 

این آقا هم رفیق داییم بود هم مشاور 

برای همین یهو بعد ۸ ماه به فکرم اومد که برم بهش پیام بدم تا کم‌کمکم کنه

این بیشتر خیانت هست و اون طرفم رو نیمکت ذخیره نشسته بوده تا وقتش بشه بیاد به قول معروف اول داداشی هس ...

دقیقا

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بیشتر شبیه از چاله تو چاه افتادن بود 

چکار اون آقا دومی داری 

کلا دوتاشون از زندگیت حذف کن 

اون ک بد دهنه اونم فرصت طلب

یعنی کات کردن یه رابطه آنقدر مشکله که حتما اون آقا دومیه باید راهنما و کمکت باشه

بعدم تو خودت بهش پیام دادی نشونه از طرف خدا؟

گلم بذار دقیق تر بهت بگم  اون پسری که من باهاش هستم درخواستای زیادی داره  و من ناراحت بو ...

متوجه شدم

اشتباه کردی

ببین

همسر

کراش

دوست پسر

دوست دخترو.....

بایدیادبگیری رازدارحرفهاشون باشی

من ازدواج کردم

ولی هیچوقت خواستگارای قبلیم روپیش ایشون مسخره نکردم یارازشون رونگفتم

پسربدهستش بامشاوره ازمشاورغریبه کنارش بزن

نه آشنا