2777
2789
عنوان

اختلاف قد

255 بازدید | 28 پست

بچه ها من قدم بلنده ۱۷۳ یه نفر دارم باهاش آشنا میشم قدش ۱۷۸ بنظرتون کنارش بلندتر به نظر نمیرسم چون دخترم اون از قدمن خبر داره ولی من حس نمیکنم خودش ۱۷۸ باشه از طرفی میترسم قرار بزارم باهاش بعد کوتاه تر ازمن باشه اونوقت حس بدی میگیرم چیکار کنم؟

تعداد رای : 18
نظرسنجی
خوبه
9
50%
بده
0
0%
متوسط
7
38%
باحال نیست
2
11%

چقدر منیییی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

منم ۱۷۳ و طرف ۱۷۸

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنارهم تاحالا وایسادید چجوری بنظر میرسه 

من بلند تر بنظر میام

اصلا رو مخمه شدید 

من کنسلش کردم بخاطر قد ، بقیه لحاظا اوکی بود همه جوره

آخه مگه به قده عزیز من☹️خوشا ب سعادتت ک بلندی و خوشا ب سعادتش ک قد بلند گیرش اومده  اتفاقا خیی ...

مرسی ولی من قبلا یه قرار از پیش تعیین شده داشتم فقط بخاطر اصرار مادرم رفتم بعد طرف فک کنم ۱۶۳تا۱۶۵ بود من به وضوح دیدم چجوری حالم بد شد دلم نمیخواد دوباره تکرار بشه به خصوص که من اونو ندیدم و ممکنه دروغ گفته باشه تو عکساش هم متوسط بنظر میرسه

مرسی ولی من قبلا یه قرار از پیش تعیین شده داشتم فقط بخاطر اصرار مادرم رفتم بعد طرف فک کنم ۱۶۳تا۱۶۵ ب ...

والا مارو هم خیلی مسخره میکنن الان دیگه من اعتماد ب نفس ندارم من ۱۵۹ هستم همسرم ۱۸۵ 

دلم میخاست برعکس میشد☹️