2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست
والا مارو هم خیلی مسخره میکنن الان دیگه من اعتماد ب نفس ندارم من ۱۵۹ هستم همسرم ۱۸۵  دلم میخاس ...

چی بگم والا منم موندم چه کنم قد شما که خوبه الان خیلیا اینجوری هستن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حس میکنم تو ذهنی میخورم واسه همین میخوام کنسلش کنم 

البته بنظر من مسئله انچنان مهمی نیس

ولی خب من برام مهمه

ولی اگر طزف خوبه ویژگی های دیگشم بیین

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من بلند تر بنظر میام اصلا رو مخمه شدید  من کنسلش کردم بخاطر قد ، بقیه لحاظا اوکی بود همه ج ...

وقتی شما سبک عقل ها رو میبینم از تلاش و زندگی ناامید میشم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
البته بنظر من مسئله انچنان مهمی نیس ولی خب من برام مهمه ولی اگر طزف خوبه ویژگی های دیگشم بیین

اون میخواد بیشتر آشنا بشه ولی من بخاطر همین قضیه جوابشو نمیدم اگه صمیمی تر بشیم بعد من چجوری باید با قضیه کنار بیام

وقتی شما سبک عقل ها رو میبینم از تلاش و زندگی ناامید میشم

منم وقتی ادب و تربیت شما رو نیبینم تاسف مسخورم

مگ‌من نظرم رو گزاشتم ک بقیه طبق برنامه من جلو برن

مجبور نیستی ک توجه کنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اون میخواد بیشتر آشنا بشه ولی من بخاطر همین قضیه جوابشو نمیدم اگه صمیمی تر بشیم بعد من چجوری باید با ...

خب ببین چقدر برات مهمه

لزوما قد تمام معیار نمیش

قد خوشبختی نمیاره

خیلی از دوستام از شوهرشون بلند ترن

حتی یکی خودش ۱۷۶ شوهرش ۱۶۹

ولی خوشبختن

ببین چی اولویته برات

منم وقتی ادب و تربیت شما رو نیبینم تاسف مسخورم مگ‌من نظرم رو گزاشتم ک بقیه طبق برنامه من جلو برن ...

با کیا شدیم 80 میلیون

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
با کیا شدیم 80 میلیون

با یه ادمایی ک فقط بلدن بیان نظر بدن و دخالت کنن تو زندگی ما

با یه ادمایی ک فقط بلدن بیان نظر بدن و دخالت کنن تو زندگی ما

بله اونم زندگی روی حباب

بله اونم زندگی روی حباب

خب ذبگ به ملت چه مربوط