2777
2789
عنوان

پلاسما جت بینی

337 بازدید | 11 پست

خانمایی که انجام دادین بیاین از خوبیا و بدیاش بگین

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

ببخشید برا خرطوم هم جواب میده؟ 🦧

عزیزم برا بینی های گوشتی جواب میده من خودم بینیم گوشتیه از عمل میترسم میخام پلاسما کنم فردا وقت دارم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برا بینی های گوشتی جواب میده من خودم بینیم گوشتیه از عمل میترسم میخام پلاسما کنم فردا وقت دارم

آها.. 

من خیلی بینیم بزرگه 

اما کم خونی خطرناک دارم امکان عمل نیس 

اگر میشه بعدا از نتیجه بگو واسم  🫠

آها..  من خیلی بینیم بزرگه  اما کم خونی خطرناک دارم امکان عمل نیس  اگر میشه بعدا ا ...

باشه گلم فردا برم انجام بدم به امید خدا انشالله که نتیجه ش خوب باشه میام همینجا تگت میکنم بهت میگم

به امید خدا 💕 ممنونم 🧡💚

قربونت عزیزم

💖

سلام عزیزم ببخشید با تاخیر بهت میگم من بینیم گوشتی نبود اصلا فک میکردم گوشتیه زیادم بزرگ نبود پلاسما کردم ج نداد یعنی اون چیزی که میخاستم نشد

سلام عزیزم ببخشید با تاخیر بهت میگم من بینیم گوشتی نبود اصلا فک میکردم گوشتیه زیادم بزرگ نبود پلاسما ...

از اینکه پاسخ دادی ممنونم 

بینی من از نیم رخ ایراد داره.. تقریبا استخوانیه 

یعنی دماغ عجیبی دارم نیمرخش استخوانیه و یکم قوز داره 

تمام رخش گوشتی هس 

قطعا رو من تاثیر نداره

از اینکه پاسخ دادی ممنونم بینی من از نیم رخ ایراد داره.. تقریبا استخوانیه یعنی دماغ عجیبی دارم نیمرخ ...

خاهش میکنم عزیزم حالا شاید انزیم کوچیکش کرد