2777
2789
عنوان

خانواده پدری

542 بازدید | 6 پست

واقعا نمیدونم باید از دست خانواده پدریم چیکار بکنم

عمم رفته پشت مامانم بد بیراه گفته 

قضیه اینطوریه که زنعموم بچه دوقلو (پسردختر) داره وواقعا نمیتونه یکنفره برای همین مامانم دیده اینطوریه میره خونشون تا دست تنها نباشه یا گاهی اوقات میارتش خونمون ولی شب باز می‌بریم عموم میخواست پرستار بگیره مامانم گفت نیاز نیست خرج بکنین ما که خونمون نزدیکه من کمکتون میکنم اینا بعد مامانم در قبال کاری که داره انجام میده هیچوقت هیچوقت به عموم نگفته که به من پول بدین یا حتی یه شارژ ۵هزاری برام بزنین چون خوشش نمیاد پسرعموم مامانم میورد خونمون هم مامانم بهش وابسته شده هم مامانم بعد عمم رفته پشت سرما سفته گذاشته که حتما پولی میگیره که این کارو انجام میده واگرنه کدوم جاری میاد بگیر پوشک بچه جاریشو عوض کنه یا حموم ببرتش غذا بدتش عمم فکر میکنه همه مثل خودشن

ماه های آخر زنعموم بود نمیتونست کاری انجام بده میومد خونشون غذا درست میکرد بخاطر همین یکماه وواسه یه غذا درست کردن به عموم گفت باید واسم گوشی بگیری واونم گرفت .

کار یکبارش نیست که بگی مشکلی نیست وقتیم مادربزرگم زنده بود شبا من مامانم میرفتیم پیشش میخوابییدم بعد مادربزرگم میگفت میوه بیار میرفتی می‌دیدی هیچ نیست وقتی زنگ میزد مادر بزرگم میگفت قایمشون کردم😐یا میوه هارو می‌شمارد میرفت

اویل زندگی مامان بابام هم عمه هام به مامانم تهمت دزدی زدن مامانم هیچوقت هیچی نگفته وفقط میریزه تو خودش جوش میزنه فشارش میره بالا الان نظر بدید من با عمم چیکار بکنم

فامیل مادری من اینطوری ان.فامیل پدری هم خوب نیستنا ولی باز از اینا بهترن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه خانواده پدری همین طور هستن اکثرا بالای ۹۰ درصد به خصوص عمه ها دلیلش هم به خاطر حسادت هایی هست که به عروس خانواده می کنن و برادرزاده خودشون براشون مثل بچه عروس یا بچه رقیب میدونه مثل رابطه خاله و خواهرزاده نمیشه هیچ وقت کلا باید با خانواده پدری محتاطانه و با سیاست رفتار کرد و تالاب امکان دوری و دوستی کلا دنبال ایراد میگیرن از عروس خانواده یا بچه اش به جهت اینکه حی مالکیت رو برادر خودشون دارن در قالب موارد شروع به اذیت کردن‌های اینچنینی میکنن

کاملا درکتون میکنم واقعا حق ما رو هم حتی بدجوری خوردن و اتفاقا کارهای مشابهی که شما میگین رو برامون کردن من به خدا واگذارون کردم این رو هم بهتون بگم به مادرتون بگین که دربرابر چنین افراد سمی اصلا نشون نده که از دست رفتارهای اونا آزار میبینه بی تفاوت باشه چون اونا اگه متوجه بشن که کار و صحبت هاشون اهمیت داره برای مادرتون یا تاثیر منفی رو حالش می گذاره بیشتر به این کارها ادامه میدن باید بی تفاوت بود و واقعیت روپذیرفت و اصلا حال خودتون رو به خاطر اونا بدنکنین فقط بسپرینشون به خدا

متاسفانه خانواده پدری همین طور هستن اکثرا بالای ۹۰ درصد به خصوص عمه ها دلیلش هم به خاطر حسادت هایی ه ...

عمم فقط کیلد کرده رو ما هرجا رفته نشسته بدمون گفته یکدفعه نشده ما یه جابریم خوبمون گفته باشه خیلی وقتا خواستم چیزی بگم ولی همیشه مامانم میگفت ولش کن یه حرفی زده مهم نیست ولی واقعا ایندفعه نمیتونم چون هی چیزی نمیگیم باز بدتر میکنه

کاملا درکتون میکنم واقعا حق ما رو هم حتی بدجوری خوردن و اتفاقا کارهای مشابهی که شما میگین رو برامون ...

حرفتون بسیار درسته 

همیشه مامانم گفته باید اون دنیا جواب پس بده ولی وقتی میبینم بازم غصه میخوره واقعا اعصبای میشم

جالب ترش اینجاست دودفعه من به صورت غیر مستقیم به عمم گفتم وهمیشه تکذیب کرده جون بچشو قسم خورده یکی نیست بگه زن مؤمن ازخدا بترس سرت تو زندگی خودتت باشه