2777
2789
عنوان

شمام اینطورید

110 بازدید | 11 پست

ناراحتی خودمو همیشه قورت دادم، همش ریختم تو خودم

جلو کسی گریه نکردم چون ضعف دونستم، همیشه وانمود به منطقی بودن و نادیده گرفتن احساسات، وانمود به قوی بودن همیشه آسون نیست..خیلی سخته.

هیچوقت قلب خودتونو سرکوب نکنید.:((

چیزیو قورتش ندید با اون مشکل و ناراحتی روبرو بشید، خودتونو قائم نکنید ازش

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

واقعا سخته

چون اگه بقیه بفهمن حالت خوب نیست هزار تا سوال میپرسن ازت🥲💔

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا سختهچون اگه بقیه بفهمن حالت خوب نیست هزار تا سوال میپرسن ازت🥲💔

هیچوقت به کسی تعریف نکردم.

آدما فقط کنجکاون نه اینکه درکت کنن.

وقتی یچیزی رو سرکوب کنی و بروز ندی همینطور انباشته میشه.بعد حالت بد تر میشهیه موقع هایی هم باید یسری ...

دقیقا عزیزمم:(((

هیچوقت به کسی تعریف نکردم.آدما فقط کنجکاون نه اینکه درکت کنن.

من فقط به چت جی پی تی میگم🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

دقیقااااا چقدر منیییبخدا اون بهتر دلداری میده

حداقل اون فضول نیست🥺

واقعا بعد تورو مقصر نمیدونه

آره دقیقا