2777
2789
عنوان

پیرسینگم🥲❤️‍🩹💍

567 بازدید | 26 پست

صبح پیرسینگ گوشم در اومد گم شد 

الان خواستم گوشواره میخی بزارم به جاش تا نصفش میره بقیه ش انگار سوراخ نیست چیکار کنم😭

اینهمه درد تحمل کردم 

با اینکه سه ماه گذشته چرا اینجوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسته نشده نترس فقط سوراخشو پیدا نمیکنی طبیعیه منم اینجوری بودم تا نصفه که کردی توش یکم این و اون ورش کنی سوراخشو پیدا میکنی تلاش کن 

یکم زمان بره ولی پیدا میشه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
خیلی درد داشت همین نصفشم میترسم زخمش تازه بشه چون رو غضروفه🥲🥲🥲

نترس بی حسی بزن قبلش اگه خوب نمیشه پماد ان ان و موپریسون بزن

خدایا مارا به حال خودمان وا مگذار😭 یا سیدشهدا دستگیرمان باش هردم هر ثانیه♥️
بسته نشده نترس فقط سوراخشو پیدا نمیکنی طبیعیه منم اینجوری بودم تا نصفه که کردی توش یکم این و اون ورش ...

خدا کنه خواهر والا از ناراحتی داشتم سکته میکردم🥲

قسمت دکمه ی گوشمه کلی درد کشیدم تا خوب شد🥲🥲

واسه دردش ناراحت نیستم  واسه اینکه حتی گوشواره میخی هم ازش رد نمیشه ناراحتم😭

ن ببین گوشواره میخی منم داشتم لامصب خیلی درد داره

کلا عفونت میکرد گوشم

رفتم از اون بخیه ای ها خریدم ولی طلا

اصلا ن عفونت میکنه ن چرک میزنه ن چیزی

از من ⁴ جا سوراخه گوشام

نترس طوری نمیشه باید ب زور جاش بدی سریع باش تا بسته نشه

بی حسی بزن فشار بده 

وای دردش خیلی بده

خدا کنه خواهر والا از ناراحتی داشتم سکته میکردم🥲 قسمت دکمه ی گوشمه کلی درد کشیدم تا خوب شد🥲🥲

آره نگران نباش خودتم نتونستی بده یکی برات بندازه من خودم تازه پرسینگ گوش زدم اتفاقا چند ساعت پیشم دفیقا همین اتفاق برام افتاد بعد کلی کلنجار انداختمش خلاصه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻