2777
2789
عنوان

بعضی وقتا می خواد مغزم منفجر بشه

773 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

ما با خانواده شوهرم اینا توی ساختمونیم الان دخترم 10ماهشه 

مادرشوهرم زنه خیلی خوب و مهربونیه یعنی کلا خانواده شوهرم خیلی خوبن 

من دخترم رو خیلی دوست دارم و وقتی خونه هستیم با هم بازی می کنیم و خلاصه اون محبت مادرانه رو بهش دارم خیلی بیشتر بعضی وقتا 

اما وقتی مادرشوهرم میاد خونمون یا میریم بالا دیگه دخترم پیش من وانمیسه همش میره بغل مادرشوهرم و با اون بازی می کنه و می خنده و می خواد همش به اون بچسبه خلاصه من احساس پوچی می کنم و احساس می کنم دخترم اونو بیشتر از من دوست داره اون موقعست که واقعا اعصابم خرد میشه و ناراحتم 

چیکار کنم آخه من 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

نه بابا این طبیعیه 

خواهرزاده های منم رفتارشون نسبت به خواهرم و پدر و مادرم همینه وقتی من یا پدر و مادرمو میبینن دیگه حاضر نیستن تو بغل پدر مادرشون برن

اصلا همچین حسی نکن 

رو ندارم که بگویم صنم و عشق منی/مذهبی بودن ما دردسری شد که نگو...السلام علیک یا ابالفضل العباس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی باشه شما مادر اونی.اون بچه ست چیزی نمیفهمه .زیادی سخت میگیری

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

عزیزم این چه فکریه میکنی😒

واسه بچه هیشکی پدرمادر نمیشه که😊

خوشال باش با مامان بزرگش میمونه

توام پاشو برو به کارات برس. 😉

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

مثلا دختر خواهرشوهرم همش خونه مادرشوهرم هست با اینکه 6 سالشه، شبا گریه میکنه که خونه مادربزرگش بخوابه البته خیلی مامانشم دوست داره ولی کنار مادربزرگ بودن و ترجیح میده

یا پسردایی های خودم همینطور بودن

مثلا دختر خواهرشوهرم همش خونه مادرشوهرم هست با اینکه 6 سالشه، شبا گریه میکنه که خونه مادربزرگش بخواب ...

آخه من دوست ندارم بچم به کسی وابسته بشه

سلام يه مدت اينجوريه بخاطر سنش هس بعد بعضيا بيمارن ميخوان حرص ادم را در بيارن به نظرم لبخند بزن وكيف كن توي اون لحظه كه ميره بغلش خيالت راحت بجه مدت زمان بيشتري كنارتو هس اون فقط حس دوست داشتن توي لحظه را داره منم بجه هام اينجور بودن ودقيقا ملدر شوهرم منتظر عكس العمل من بود من خيلي عادي وصميمي برخورذ ميكرذم نمي دونم جرا لجم نمي اومد يكم اونا اروم شن هههه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من خودم همينجوري بودم 

تا ٩ سالگي به مامان بزرگم چسبيده بودم 

چون مامانم شاغل بود ، كنار مادربزرگم ارامش داشتم هنوزم دارم خدا ايشالله واسم حفظ اش كنه بهش سلامتي بده 

اما همون بچه گي هم مامانم واسم يك چيز ديگه بود 

اينم كه اطرافيان اينجوري ميگن يك جوري ميگند اصطلاح  

كه ببين فلاني از مامانش بيشتر دوست داره ، ميخوان عمق دوست داشتن بيان كنند 

سلام يه مدت اينجوريه بخاطر سنش هس بعد بعضيا بيمارن ميخوان حرص ادم را در بيارن به نظرم لبخند بزن وكيف ...

می دونی وقتی من دارم با بچم حرف می زنم یا بازی می کنم اصلا اجازه نمی ده سریع خودشو میندازه وسط تا توجه دخترم رو به خودش جلب کنه تا من

اصلا وابسته نميشه اخه مكر جقدر وقت اونجاست بعد هم بزوك بشن خوب ميشه من بسرم هشت سالشه الان نرمال تر شده اون بسرم جهارسالشه اصلا خيلي اخت نيس هربجه اي اخلاق خودشو داره 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

چه اشکالی داره، اتفاقا بچه همش وابسته مادر باشه هم خوب نیست

ته قلبشون هیچکس و اندازه مادر دوست ندارن ولی تا بچه هستن اینجورین

از علاقه زیاد به بچه ات این حس مالکیت و بهش داری، این احساس و از خودت دور کن اذیت میشی،اون بچه تو هست و هیچکس تو دنیا مادر نمیشه براش

دیدت رو مثبت کن خیلی خوب که نوه با مادربزرگ و پدربزرگ رابطه خوبی داشته باشه و وابستشون باشه