2777
2789
کلا اطلاعات دارم همه بازار ها😂🤦 ولی بورس رو بوسیدم گذاشتم سال قبل کنار و دیگه فعالیت ندارم، ولی ...

میشه بفرمایید به نظرتون کی طلا شروع به افزایش قیمت میکنه؟ منظورم اینه کی خوبه طلا خرید. 

میشه بفرمایید به نظرتون کی طلا شروع به افزایش قیمت میکنه؟ منظورم اینه کی خوبه طلا خرید. 

توضیحات خیلی خیلی زیادی داره ولی اگه جنگ یا اتفاق خاصی نیفته تا آبان افزایش خاصی نداریم یعنی زمان انتخابات آمریکا من تو فارکس هم معامله میکنم و چون اقتصاد جهانی هم میخونم و همه با هم کنار هم میزارم چند تا موعلفه داره افزایش یکی انتخابات ایران تاثیر گذاره یکی انتخابات آمریکا و عوامل دیگر که مهم‌ترینش اینا هست ،من تحلیل کوتاه مدت همیشه میکنم و یه تحلیل جامع فعلا تا انتخابات اتفاق خاصی نمیفته در مورد جریان هایی که تو انتخابات شرکت میکنن و درمیان هم تاثیر داره و اینجا نمیشه گفت ،ولی یه چیزی بگم کف دلار 55هست و از اون پایین تر نمیره طلا هم ریزش خاصی نداره ولی برای رشد نیاز به محرک داره و این محرک می‌تونه انتخابات آمریکا یا ایران باشه یا آخر سال که معمولا بازار ها بخاطر تورم رشد میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷