2777
2789
وایییییییییی اخه تو این سایت نی نی سایت ؟😑😂😂

آره دقیقا

اتفاقا به نظر من

پسرایی که میان توی این مدل سایتها

تیپ شخصیتی خاصی دارن

و یه آب شسته رفته تر هستن

اون پسرایی که میرن توی اینستا و شبکه های دیگه، تعامل دارن با جنس مخالف از یه جهت خیلی ترسناک تر و بی تعهد تر هستند

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
خاک بر سر شدیم رفت :) نه به نظرم خیلی از سر کنجکاوی میان اونا نمیخوان خاله زنک بشن  بیشتر ...

😂😂

آخه مثلا فقط قصد خوندن و...داشته باشن نیازی به عضو شدن ندارن ،یا مثلا ارتباط دوستی و...همه جا و سایت ها پره اون نظر شماست ولی خوب من الان حس توضیح زیاد رو ندارم ولی خوب☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییییییی اخه تو این سایت نی نی سایت ؟😑😂😂

یه نکته روانشناسی بگم 

ذاتش دربیاد؟  :)

دخترا میان اینجا درد دل میکنن درسته ؟

دنبال یه نفر هستن بیاد به حرفشون گوش بده و همدردی کنه

درست؟

پسرا به چی نیاز دارن ؟

حمایت کردن از به دختر که نیاز به یک تکیه گاه داره

حالا چرا پسرا میان توی این بحث ها شرکت میکنن؟

تا حس حمایتگری خودشون رو ارضا کنن و آروم بشن

یه دلیل خیانت خانم ها چیه ؟

شوهرش به حرفش گوش نمیده

میره با همکارش درد دل میکنه و همکارشم گوش میده و همدردی مبکنه

بعد آخرش چی میشه

خیانت

آره دقیقا اتفاقا به نظر من پسرایی که میان توی این مدل سایتها تیپ شخصیتی خاصی دارن و یه آب شسته ر ...

نه بابا پسر با شخصیت نه اینجا هست نه اینستاگرام اینا تو مجازی نیستن یعنی هستن ها ولی با دختر در ارتباط نیستن  

یه نکته روانشناسی بگم  ذاتش دربیاد؟  :) دخترا میان اینجا درد دل میکنن درسته ؟ دنبال ...

شتتتتتتتت وایییییی چی گفتی  به این موضوع اصلا توجه نکرده بودم🤦🏻‍♀️ راست میگی

نه بابا پسر با شخصیت نه اینجا هست نه اینستاگرام اینا تو مجازی نیستن یعنی هستن ها ولی با دختر در ارتب ...

نمیگم با شخصیت هستن

میگم من اگه بخوام حدس بزنم کدوم پسر قابل اعتماد تر هست

اون پسر توی شبکه های اجتماعی رو انتخاب نمیکنم

یه جور روانشناسی شخصیت هست

و الا ذاتش رو گفتم

یه سری پسرا میان اینجا تا نیاز حمایتگریشون رو ارضا کنن

به همین خاطر میان یه جورایی حمایت و همدردی میکنن توی بحث ها تا حس حمایتگری مردانه خودشون رو ارضا کنن

شبیه دخترایی که توی نی نی سایت میگن توی ذهنشون دارن با یه نفر زندگی میکنن و نیازهای عاطفی خودشون رو توی ذهن خودشون برطرف میکنن و حتی ارتباط جنسی و ...

نه بابا پسر با شخصیت نه اینجا هست نه اینستاگرام اینا تو مجازی نیستن یعنی هستن ها ولی با دختر در ارتب ...

تو داری به شخصیت خودت توهین می‌کنی سعی کن دیدگاه و نگرشت رو درست کنی اگه شعور داشتی  به خودت توهین نمیکردی 😐

یعنی چی پسرای با شخصیت تو اینستا و اینجا نیست آخه شبکه اجتماعی هست و مذهبی و غیر مذهبی عضو هستن و یک شبکه اجتماعی هست و همه جور آدم هست چون تو جذب اونجور افراد میشی یا اطرافت اونجور هست نمیتونی همه رو اونجوری ببینی و این دیدگاه بدی هست.

تو داری به شخصیت خودت توهین می‌کنی سعی کن دیدگاه و نگرشت رو درست کنی اگه شعور داشتی  به خودت تو ...

دیدگاهم خیلی درسته   نگفتم نباشن گفتم باشن ولی مثل بعضی ها نیستن متوجه شدی؟ مثل بعضی ها نیستن