2777
2789
ولی اینجا دخترونست ها فکر نکنم بحث مالی باشه 😂😂

نگفتم بحث مالی گفتم کلا بحث رو دوست دارم چه کاری چه مساعل دیگه ☺️

البته چیزی که به من ربطی داره منظورم اینه کلا با ارتباط حال میکنم وگرنه اهل دوست دختر و....بودم دروغ نگم خیلی حضوری از طرف دخترا پیشنهاد داشتم .ولی خوب برام یه چیز عادی هست و دوست دارم روحیات جنس مخالف خودم رو بیشتر بشناسم بخاطر همون نه مساعل دیگه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشی 😂

😂😂

خندم میگیره به این که شما از پسرا هول تر هستین😂

الان باور کن من احساس میکنم امنیت ندارم تو بیرون😂

دلم میخواهد الکی یه حلقه دستم کنم کم کم داره جای مرد و زن عوض میشه😂

😂😂 خندم میگیره به این که شما از پسرا هول تر هستین😂 الان باور کن من احساس میکنم امنیت ندارم تو ب ...

توهین نکن به دخترا که شما پسرا دیگه شورش رو در اوردین   احساس امنیت رو ما دختر ها از دست شما نداریم  بعدش هم عمرا دختری بهت نگاه کنه ها عمرا یه جوری میگه انگار کیه

موفق باشی 😂

پسرای لاشی که دنبال یه دختر مناسب هستن تا شکارش کنن

حتی ممکنه خودشو دختر جا بزنه ازش اطلاعات بگیره بعدا خودش بره سراغش تا مخشو بزنه و سواستفاده کنه

اینجام راحت دخترا میان درد دل میکنن یکی کات کرده و شکسته شده و دنبال یه نفره که بهش آرامش بده

یه سری پسرام مریض جنسی هستن و یه مدت میان از صحبتای دخترا لذت میبرن و میرن... یا عکسای دخترا رو میبینن ولی به نظرم این مدل پسر کم هست چون این مدل پسرا میرن فیلم و عکس ناجور میبینن به این چیزا راضی نمیشن...

یه سری پسرا کنجکاو هستن و میخوان جنس طرف مقابلو بشناسن... و این کنجکاوی طبیعی هست

به نظرم بیشتر پسرا از تیپ اول و سوم هستن

به نظرم طبیعتا آمار تیپ سوم بیشتر هست.

چون کسی که دنبال مخ زنی هست خیلی راحت میتونه توی اینستا یا جامعه این کار رو انجام بده و افراد خاصی میان اینجا واسه مخ زدن 

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
پسرای لاشی که دنبال یه دختر مناسب هستن تا شکارش کنن حتی ممکنه خودشو دختر جا بزنه ازش اطلاعات بگیره ...

وایییی فوبیایه جدیدم اگه کراش اینجوری باشه چجوری بفهمم ؟😑😂

توهین نکن به دخترا که شما پسرا دیگه شورش رو در اوردین   احساس امنیت رو ما دختر ها از دس ...

😂😂🤦🤦

نه خوب من با همه کار ندارم و هول تو هر دو قشری هست بدون شوخی بخواهم بگم همه آدم ها رو نمیشه به یک دید نگاه کرد و دسته بندی کرد بهتره دیدمون رو باز کنیم و حتی پیشنهاد دختر به پسر هم برای ازدواج از نظر من هول بودن نیست ولی بعضی از دخترا رو دیدم مثل بعضی پسرا که خیلی بدن من بخواهم توضیح بدم خیلی خیلی زیاده ولی فقط اینو بگم تو هر دو قشر هر جور آدمی هست و نمیشه نگاه صفر یا صدی داشت.

وایییی فوبیایه جدیدم اگه کراش اینجوری باشه چجوری بفهمم ؟😑😂

خاک بر سر شدیم رفت :)

نه به نظرم خیلی از سر کنجکاوی میان

اونا نمیخوان خاله زنک بشن 

بیشتر میخوان خودشون رو توی ارتباط با دخترا محک بزنن و اونا رو بشناسن و خودشونو هم بشناسن ببین چه قدر مثلا جذابن :(

به نظرم سوای اون دسته که قصدشون مخ زنی هست

یه سریاشون نابلد هستن و میخوان اطلاعات کس کنن

یه سریاشون اعتماد به نفس ندارن اومدن بکوبن دوباره بسازن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
درسته

☺️☺️

همین الان با سه نفر تو سه تا تاپیک دارم حرف میزنم به جز این اون یکی ها راهنمایی هست در مورد شناخت خواستگار و....

و کلا این ارتباط ها رو دوست دارم و تایم خالی خودم رو با ارتباط میگذرونم وگرنه دنبال مساعل دیگه بودم اینجا رو انتخاب نمی‌کردم،البته همه جور آدمی هست و من این دیدگاه رو دارم .