2777
2789
من چلو مرغ میخوام بزارم اینم منو غذاییمه خواستی استفاده کن شنبه ناهار :خوراک لوبیا ، ماکارانی ،چلوم ...

اهان چه عالیه با اجازه اسکرین بگیرم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناهار کباب تابه ای

شب یاسوپ

یاآش

یااشکنه

یاآبگوشت

یاماکارانی

یاکله جوش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من چلو مرغ میخوام بزارم اینم منو غذاییمه خواستی استفاده کن شنبه ناهار :خوراک لوبیا ، ماکارانی ،چلوم ...

پنجشنبه شام حاضری رو خوب اومدی😂👍

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡
شب یاسوپ یاآش یااشکنه یاآبگوشت یاماکارانی یاکله جوش

من خودم غذای تلیتی دوست ندارم گفتم پلو قرمز با لوبیا بپزم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
پنجشنبه شام حاضری رو خوب اومدی😂👍

باید سبک بخورن  

چهرشنبه ها چرا جای ناهار و شامتون انگار عوض شده😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من خودم غذای تلیتی دوست ندارم گفتم پلو قرمز با لوبیا بپزم

خوراک هم خوبه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣