2777
2789
عنوان

تنوع غذایی....

400 بازدید | 20 پست

من شاغلم و روزهای تعطیل چند مدل غذا درست میکنم میزارم در یخچال تا خسته از سرکار برمیگردم غذا داشته باشم و فقط گرمشون کنم حالا شما بیاید بگید چه غذاهایی درست کنم ک متنوع باشع؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

ماکارونی.قیمه.قرمه.زرشک پلو.کوفته.خورشت کرفس.عدس پلو.کشک بادمجون.میرزاقاسمی.ته چین.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انواع خورشت ها فسنجون قرمه سبزی قیمه و… البته دمت گرم غذا درست میکنی من کنسرو میخورم😂😂😂😂😂

قربونت🥲😂نه من و شوهرم اصللااا تابحال لب ب غذاهای کنسروی نزدیم🥺بدم میاد غذای خونگی بهتره🥰

قربونت🥲😂نه من و شوهرم اصللااا تابحال لب ب غذاهای کنسروی نزدیم🥺بدم میاد غذای خونگی بهتره🥰

خواهر جان من سرکار جنازه ۷.۸شب میام خونه فکر کن در طی روز با۳۰.۴۰تا آدم سر و کله بزنی دیگه چی از آدم میمونه😂😂😂😂😂

سالاد الویه سالاد ماکارونی ماکارونی که باید تازه بخوری بمونه بد میشه

اره هفته قبل هم زود از،سرکار اومدم ماکارانی رو گذاشتم ولی خورشتهارو از قبل درست میکنم ک جا افتاده تر هم میشه تو یخچال مخصوصاااا قرمه سبزی😉🥰

خواهر جان من سرکار جنازه ۷.۸شب میام خونه فکر کن در طی روز با۳۰.۴۰تا آدم سر و کله بزنی دیگه چی از آدم ...

دوراز جونت گلم🥰خداقوت پهلوان😊🤝🏻

اره هفته قبل هم زود از،سرکار اومدم ماکارانی رو گذاشتم ولی خورشتهارو از قبل درست میکنم ک جا افتاده تر ...

به به خدا قوت

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چیا میپزی

خورشت قیمه ، قرمه، کرفس  درست میکنم ، فسنجون اصلاااا نمیخوریم بدمون میاد خودم و همسری بعد جونم برات بگه که عدس پلو درست میکنم ، استانبولی دیروزم همسرم حقوقشو گرفت رفتیم خرید از این ناگت آماده ها ک فقط باید سرخشون کنی خریدیم با نودالیت

خورشت قیمه ، قرمه، کرفس  درست میکنم ، فسنجون اصلاااا نمیخوریم بدمون میاد خودم و همسری بعد جونم ...

مرغ یادم رفت بگم😂ماکارانی هم هرموقع از سرکار بیام س سوته میزارم چون ماکارانی تازه تازه مزع میده بخوری😉😋

سالاد الویه سالاد ماکارونی ماکارونی که باید تازه بخوری بمونه بد میشه

سالاد ماکارانی تاحالا درست نکردم میترسم بد شع🥲چطوریه میشه بگی بیزحمت ممنون