پسرم سه سال و یک ماهشه خیلی شیطنت داره .هنوز کامل صحبت نمیکنه ولی خب حرف میزنه. دو سالگی علائم اوتیسم داشت اما از وقتی تلویزیون و گوشی و قطع کردم کلا علائم از بین رفت .اختلال خواب داشت تا صبح گریه میکرد دستور پذیری نداشت واکنش به اسم نداشت به محض اینکه قطع کردم بچه خوب شد .اما الان مشکل اینه ک کامل حرف نمیزنه و با اسباب بازی ی کم بازی میکنه و میره سراغ قابلمه و وسایل خونه و خیلی شیطونه و احساس میکنم نسبت به همسناش عقبه نمیدونم چیکار کنم میترسم مدرسه رفتنی به مشکل بخوریم .خودمم مشکل اعصاب دارم میترسم ببرمش دکتر بگه بچه مشکل داره
پسر منم 3 سالگی درست حرف نمیزد تلفنی با یه گفتار درمان صحب کردم گفت ببرش با بچه هابازی کنه براش کتاب بخون و یه سری کار ها همه رو انجام دادم الان 3 سال و 9 ماهشه عین بل بل حرف میزنه دیگه دیگه زبانش راه افتاده چند روز پیش از جیش هم گرفتمش
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از لحاظ بازی با وسایل خونه ک خب طبیعیه پسر منم کلی اسباب بازی داره ولی با وسایل خونه بازی میکرد کوچیکتر ک بود الان چهارسالشه یه خورده بهتر شده اونم چون منعش میکردم ازین کار یاد گرفت