2777
2789
عنوان

شکستی مچ پا خیلی درد داره به نظرتون

283 بازدید | 18 پست

من پام دو روز پیش پیج خورده عکس گرفتم گفتن سالمه 

اما ورم کرده یکم با کبود شده راه میرم درد می‌کنه اما میتونم راه برم یعنی شکسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالمه پات فقط یکم اذیت میشی بعدش خوبی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

منم قبلا پیچ خورد پام چند ماه طول کشید کامل خوب بشه 

بهش فشار نیار 

مرتب با روغن کنجد چرب کن

دردش زیاده

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

آخه چجوری دردشو کم کنم شما چیکار. کردین

اول اینکه اصلا بهش فشار نیار سنگینی تو روش ننداز 

مرتب چربش کن ، روغن کنجد خیلی خوبه ، تونستی ببندش حالا اتلی پارچه ای چیزی 

اوایل درد طبیعیه کم کم بهتر میشی 

فقط مرتب چرب کن

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

مال شما کبودم شد 

یکم 

خیلی درد داشت برام مثل شما فکرکردم شکسته ولی نبود تاندونا کش اومده بود 

چن وقت بعد بهتر شد