2777
2789
عنوان

کیا هنوز کارت ورود به جلسه نگرفتن

143 بازدید | 16 پست

خطا میزنه 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
آبجی من😢الان باید چیکار کرد؟

نمیدونم هرچی زنگ میزنم هم کسی جواب نمیده 

میشه اگه تونستین بگیرید به منم بگید ممنونم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم هرچی زنگ میزنم هم کسی جواب نمیده  میشه اگه تونستین بگیرید به منم بگید ممنونم

باشه عزیزم،دیشب آبجیم میگفت میخواد بره آموزش وپرورش شهرمون

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

باشه عزیزم،دیشب آبجیم میگفت میخواد بره آموزش وپرورش شهرمون

ممنونم ان شاءالله درست بشه

عزیزم رشتت چیه؟

کنکور اتسانی دادم الان میخواستم فقط درس علوم و فنون رو ترمیم کنم

تو تاپیک هات دیدم هدفت فرهنگیانه  منم فرهنگیان میخوام ولی تجربیم😅

خیلی خوبه اگه درس خونده باشی من نخونده کنکور دادم الانم فقط علوم فنون برای امتحان خوندم خدا ان شاءالله کمکمون کنه هرچی خیره سر راهمون قرار بده

بد دادم خواهر بد  کنکورم شد فردای عروسی اقوام درجه یک

خب هنوزم وقت داری اگه واقعا هدفت هست باتوکل به خدا شروع کن تلاش کن 

عزیز آبجی من سرشبی رفت تو سایت دید کارتش اومده،شما رفتی نگاه کنی؟

سلام عزیزم ممنون به فکرم بودی خدا خیرت بده بله برای منم اومد خداروشکر