2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرت گناه داره با سگ مقایسه اش نکن هرچی باشه خونشو داده بشینی وظیفه نداره که

اونا سهل انگارن 

شما مقید میبودید حموم و درست میکردید نهایتا ۴روز کار داره 

یه تومن هزینه بشه که نمیشه

تو این سه سال اونا کاری نکردن شوهرت نکرد خودت میرفتی یه کارگر میاوردی خجالت زدشون میکردی بعدم نصف ...

خواهر بعضی ها اصلا درک نمیکنن،مادرشوهرمن ساعت هفت صبح میزد تو در وزنگ میزد براحمام

😎😎😎😎

من بدبخت آبمون هم یکیه نمیتونم که برم آبو قطع کنم

حمومشونو کردن انباری و جای قناری و .... 

صدبار شوهرم گفته پس کی میخاین حمومتونو درست کنین 

چتد بار گفته پاشین وسایلاتونو بردارین کارگر بیارم

من بدبخت آبمون هم یکیه نمیتونم که برم آبو قطع کنم حمومشونو کردن انباری و جای قناری و ....  صد ...

بصورت جدی تذکر بده

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

پیشوک جون همه جا رو به گند کشیده

بخدا باور میکنین بگم چندین ساله حموم نمیکنه

قبل از خراب شدن حموم ها

بابا بخدا چندبار خودمون خواستیم هزینشو بدیم در حالیکه هودشون پنج میلیونی حقوق میگیرن ما کارگری