2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما دوقلو داری؟ امضاتون چنین حسی بهم داد.

نه عزیزم دخترم 10 سالشه،پسرم چندروز دیگه یه ساله میشه

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

چه بی ملاحظه

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

تو این سه سال اونا کاری نکردن

شوهرت نکرد

خودت میرفتی یه کارگر میاوردی خجالت زدشون میکردی

بعدم نصف شب میاد بش بگو بچم خوابه بیدار میشه

یا اصن خودتو میزدی به خواب و جواب نمیدادی

🙃

عزیزم ناراحتی شما کاملا به جا هست

کوتاهی از همسرتون هست،همون روز اول باید یه نفر رو میاورد و خودش به خانواده اش تذکر میداد حمام هر خونه مال همون افراده خانواده است و درست نیست حمام اشتراکی باشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عزیزم چرا سوالا بچه ها رو جواب نمیدی ؟

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

آبگرمکن مادرشوهرم خراب بود خودشوپسرش هرروزمیومدن حمام،تا یکفهته دیگه خسته شدم حمام شخصی ،من بددل،به شوهرم گفتم آبگرمکن خودت خریدی براشون انتظاردارن درستش کنی اونم بهشون گفت دیگه نیومدن

😎😎😎😎