2777
2789
عنوان

یا امام رضا

117 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خیلی عاجز و ناچارم کسی از امام رضا حاجت گرفته؟ بسکی سختی کشیدم اعتقادم ضعیف ده توروخدا راهنمایی کنید برم حرمش روسیاه برم نگردونه😭😭

اره عزیزم امام رضا خیلی‌ رئوفه

قسمش بده ب امام جواد و خواهرش حضرت معصومه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه آقا نبود نه من بودم نه بابام من پدرمو به آقا مدیونم اگه الان یه پدر دارم فقط به خاطر همین آقاست حتی خونه زندگیمونم آقا بهمون داده خوده آقا به بابام گفته

عزیزم این چه حرفیه آقا همیشه حواسش به همه هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو حرمش هرجور که شده حتی اگ حاجت نگرفتی حتی اگه اعتقادت ضعیف شده ولی برو مطمئن باش میزنه پای حسابت دیر و زود داره ولی بلاخره دستتو میگیره به موقع یه موقعی که حتی فکرشم نمیکنی❤ ولی فقط برو درد و دل کن حتما 

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

می دونی چیه بابام سرطان می گیره وقتی ۱۷ سالش بوده اونم به خاطر وارد شدن مواد شیمیایی به سرش دکترا می گن امیدی بهش نیست یه شب می خوابه که آقا میاد تو خوابش بهش یکم آب می ده که درون یه کاسه یه طلایی بوده بابام می گفت مزه یه شیر عسل می داد آقا دست می کشه روسر بابام و بهش میگه محمد جان خوب می شی هر وقت هرچی خواستی به خودم بگو بابام از خواب می پره وقتی بیدار میشه هنوز مزه یه شیر عسلو تو دهنش احساس می کنه

فرداش میره دکتر دکتر میگه امکان نداره خوب شده باشی!ولی بابام به دست آقا شفا یافته بود

بابام یه مدت مشغلش زیاد میشه ماشین نداشته خونه نداشته شغل مامانمم معلوم نبوده 

یه شب آقا میاد تو خوابشو می گه محمد جان مگه بهت نگفتم پسرم هر چی خواستی به خودم بگو الان به لطف آقا بابام رییس بانکه مامانمم معلم و وضع زندگیمون خوبه خدا رو شکر دوتام ماشین داریم از اون سال بابام همیشه سالی یه بار می ریم مشهد پیش آقا

آقا رو دوست دارم خیلی زیاد بابام خواب امام زمان )عج) رو دیده و خیلی از اماما زو ولی می گفت آقا از همشون زیبا تر بوده

اگه امام رضا ع نبود که مایی نبودیم🥲💖

آقا خیلی بزرگ تر و مهربون تر از این حرفاس❤️✨

۳ بار به پسرش امام جواد قسمش بده مطمئن باش به طرز معجزه آسایی مشکلت رو حل می‌کنه🫂🤍

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
برو حرمش هرجور که شده حتی اگ حاجت نگرفتی حتی اگه اعتقادت ضعیف شده ولی برو مطمئن باش میزنه پای حسابت ...

الهی آمین ایشالا قسمتم بشه میرم حتما ایشالا قسمت همه خانمای گل بشه و حاجت روا بشن

می دونی چیه بابام سرطان می گیره وقتی ۱۷ سالش بوده اونم به خاطر وارد شدن مواد شیمیایی به سرش دکترا می ...

خداروشکر عزیزم ممنون ازت ایشالا همیشه حاجت روا و کامروا باشید خیلی التماس دعا دارم🙏🙏