2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

151 بازدید | 26 پست

امروز دلم خیلی گرفته

و واقعا به راهنماییتون نیاز دارم

چندین ساله تموم فکر شب و روزم بود...

من خیلی خط قرمز ها داشتم یکیش همین بود تو پیج اینستام پسر راه نمی‌دادم

اما فک کنید یعد دو سال از شدت دوس داشتن خودم رفتم درخواست فالو دادم!! ا

به خاطرش پسرای دیگم تو پیجم راه دادم ک مشکوک نباشه!!!اونم پسر فامیل و فکرشون هم خشک!!!

از طریق همین اینستا و لایک پستاش فهمیدم عاشق دختریه که انگاری باهاش تو رابطه بوده و به مشکل خوردن کات کرده....اما هنوزم بهش فکر میکنه...پستایی که لایک میکنه اینو نشون میده ...مثلا محتوای بی وفایی معشوق...نمیدونم رفتن و جدایی تو رابطه و این موارد

از اون بدتر فالووینگاش هست...دخترای مدل و لختی دنبال میکنه لایک میکنه...کلی محتوای پیج جذب دختر و اینا داره...از قضاوت خوشم نمیاد اما این کااااااملا با اون چیزی که فکر میکردم متفاوته....من فک میکردم پسر مثبتیه...فکر می‌کردم چشم و دلش پاکه...نگو آقا هفت خطیه برا خودش ک تموم فکرش اینه دخترا رو جذب کنه!!

از اون بدتر شنیدم خونوادشم دختری از فامیلش براش در نظر دارن ک کلاس یازدهمه و منتظرن کنکور قبول شه برن خاستگاری(این خودش پزشکی میخونه)

من از دورانی که دو تامون دبیرستانی بودیم دوسش داشتم

اما بدجوری ضربه خوردم....کلی مانع جلوم سبز شدن و داره میگه غیر ممکنه این بشر باهات آینده داشته باشه.....گول نگاه‌اش تو جمع فامیل خوردم...برا خودم رویا بافتم...ازش بت ساختم...فک میکردم خوب تر از خودش نیست.فک میکردمچون همش زل میزنه تو چشام و توجه میکنه دوسم داره...اما ...تمام سقف احساسم رو سرم خورد شده

چیکار کنم که از ذهنم بره؟....اصلا چرا اینجوری شد....همش میدونستم این دانشگاه لعنتیش کار میده دستم 

هی میرم پیجشو چک میکنم....هی بیشتر قلبم میشکنه...تبدیل شده به یه تکه تلخ تو قلبم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

عشق یکطرفه اشتباه محضه مگه ب طرف بگی ک بیشتریا نمیگن 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه پسر باشی چه دختر اونیکه عشقش یک طرفه باشه داره به خودش خیانت میکنه تجربه دارم میگم به نظر من آدم هر موقعه تو یک رابطه ای حس کنه عشقش یک طرفه هس باید بکشه کنار

هر چی ازش داری رو پاک کن انفالو ریمو کن و سعی کن فراموش کنی براش یه جایگزین پیدا کن مثلا هر وقت خواست بیاد تو ذهنت یه اهنگ شاد بذار قر بده یا یه فیلمی که دوست داری ببین بیشتر تو جمع باش اگرم اومد تو فکرت سریع همه بدیاشو مرور کن و قطعا ادم درستی نیست و بهتر که چیزی بینتون اتفاق نیوفتاد 

....
عشق یکطرفه اشتباه محضه مگه ب طرف بگی ک بیشتریا نمیگن 

چیو بگم عزیزم

در حالی ک از یه رابطه شکست خورده و ذهنش پیش دخترس هنوز  

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
چه پسر باشی چه دختر اونیکه عشقش یک طرفه باشه داره به خودش خیانت میکنه تجربه دارم میگم به نظر من آدم ...

خیلی حالم بده

چرا خدا اینجوری باهام میکنه  

قلبتو بکن بنداز دور؛ حتی اگ قرار باشه بخاطرش هر شب با چشمای خیس بخوابی، از خوراک بیفتی؛ ساکت و ساکت تر بشی( ی افسرده ).

فق دیگ با اون بودن و موندن و تصویر سازی نکن.

اون نیمه ت نیست؛ متوجه این شدی؛ خب؟ فق ب زبونشم بیار تا دیرتر نشده!

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
هر چی ازش داری رو پاک کن انفالو ریمو کن و سعی کن فراموش کنی براش یه جایگزین پیدا کن مثلا هر وقت خواس ...

به نظر شمام آدم درستی نیست؟

درسخون بود و مثبت...دانشگاه رفتنش عوض کرده

۲۲

یادت باشه خودتو ارزون نفروشی دست پسرا.  چشم تو چشم شدن و اینا تهش بازیچه شدنه.  باید هدف دار باشه رابطه . اگه این پسر رو فراموش نکنی و درست عبرت نگیری پس فردا باز عاشق یه بی سر و پا و دختر باز و علاف دیگه میشی