امروز دلم خیلی گرفته
و واقعا به راهنماییتون نیاز دارم
چندین ساله تموم فکر شب و روزم بود...
من خیلی خط قرمز ها داشتم یکیش همین بود تو پیج اینستام پسر راه نمیدادم
اما فک کنید یعد دو سال از شدت دوس داشتن خودم رفتم درخواست فالو دادم!! ا
به خاطرش پسرای دیگم تو پیجم راه دادم ک مشکوک نباشه!!!اونم پسر فامیل و فکرشون هم خشک!!!
از طریق همین اینستا و لایک پستاش فهمیدم عاشق دختریه که انگاری باهاش تو رابطه بوده و به مشکل خوردن کات کرده....اما هنوزم بهش فکر میکنه...پستایی که لایک میکنه اینو نشون میده ...مثلا محتوای بی وفایی معشوق...نمیدونم رفتن و جدایی تو رابطه و این موارد
از اون بدتر فالووینگاش هست...دخترای مدل و لختی دنبال میکنه لایک میکنه...کلی محتوای پیج جذب دختر و اینا داره...از قضاوت خوشم نمیاد اما این کااااااملا با اون چیزی که فکر میکردم متفاوته....من فک میکردم پسر مثبتیه...فکر میکردم چشم و دلش پاکه...نگو آقا هفت خطیه برا خودش ک تموم فکرش اینه دخترا رو جذب کنه!!
از اون بدتر شنیدم خونوادشم دختری از فامیلش براش در نظر دارن ک کلاس یازدهمه و منتظرن کنکور قبول شه برن خاستگاری(این خودش پزشکی میخونه)
من از دورانی که دو تامون دبیرستانی بودیم دوسش داشتم
اما بدجوری ضربه خوردم....کلی مانع جلوم سبز شدن و داره میگه غیر ممکنه این بشر باهات آینده داشته باشه.....گول نگاهاش تو جمع فامیل خوردم...برا خودم رویا بافتم...ازش بت ساختم...فک میکردم خوب تر از خودش نیست.فک میکردمچون همش زل میزنه تو چشام و توجه میکنه دوسم داره...اما ...تمام سقف احساسم رو سرم خورد شده
چیکار کنم که از ذهنم بره؟....اصلا چرا اینجوری شد....همش میدونستم این دانشگاه لعنتیش کار میده دستم
هی میرم پیجشو چک میکنم....هی بیشتر قلبم میشکنه...تبدیل شده به یه تکه تلخ تو قلبم