2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قلبتو بکن بنداز دور؛ حتی اگ قرار باشه بخاطرش هر شب با چشمای خیس بخوابی، از خوراک بیفتی؛ ساکت و ساکت ...

میادت اینهمه شکستم

این همه بدی ازش دیدم

از چشمم افتاده

هنوز دلم نمیاد آنفالو ریموت کنم

این چ دردیه  

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
مشخصه جوانی و شناختی از پسر ها نداری

نه ندارم

با هیچ پسری ارتباطی نداشتم البته نامحرم منظورمه

پس به نظر شما پسرا چجورین؟چرا میگین شناخت ندارم؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
مثبت؟؟؟؟ پسر مثبتی وجود نداره سر خودت را شیره نمال

پس من احتمالا تا عمر دارم مجرد میمونم

نه ندارم با هیچ پسری ارتباطی نداشتم البته نامحرم منظورمه پس به نظر شما پسرا چجورین؟چرا میگین شناخت ...

چون از حرفای ناپخته و هیجانی ات مشخصه که هم بچه ای فکرت بچه اس هم نسبت به ادم ها نمیتونی شناخت درست پیدا کنی 

پس من احتمالا تا عمر دارم مجرد میمونم

انقد صفر و صد نباش دو دقیقه برا آینده ات تصمیم نگیر!!!!!

نه به این آب و آتیشی که به خاطر دو تا نگاه افتادی نه به تصمیم هرگز نمیری تو رابطه ات.!!! خدا بهت رحم کنه مشخصه گند میزنی تو تصمیم هات

چون از حرفای ناپخته و هیجانی ات مشخصه که هم بچه ای فکرت بچه اس هم نسبت به ادم ها نمیتونی شناخت درست ...

خب پس چیکار کنم که بتونم شناخت پیدا کنم و بچه نباشم؟  

میادت اینهمه شکستم این همه بدی ازش دیدم از چشمم افتاده هنوز دلم نمیاد آنفالو ریموت کنم این چ درد ...

ببین این جاده خاکی ای ک ت میخوای بری من آسفالت کردم.

میدونم سخته ولی ت دیر یا زود بخوای نخوای مجبور میشی اون آدمو کامل از زندگیت حذف کنی، افکار دست خود آدم نیست ولی میتونی ب خودت ی شانس دوباره بدی.

ت سنی نداری؛ بخاطر ی آدم دیگ روح دخترونتو نکش.

زندگی کردن سخت تر از این حرفا شده.

ی ورقه دیگ رو ب جلو بزن.

ولی اولین قدم برای بیشتر نابود نشدنت، آنفالو کردن اونه.

و حذف موقت اینستا.

و عکس و شماره و آیدی و هر چیزی ک از اون آدم داری‌.

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
انقد صفر و صد نباش دو دقیقه برا آینده ات تصمیم نگیر!!!!! نه به این آب و آتیشی که به خاطر دو تا نگاه ...

صفر وصد؟

شما میگی پسر مثبت نیست...این دقیقا مهمترین جیز تو زندگی منه