2777
2789
والا مقصر خودشه با اون عکس هنری که گرفته😅 احتمالا خوابش نبرده گفته بیام ملت سرکار بذارم🤣

ببخشید با استرس این موقع شب نتونستم براتون پرتره بگیرم ازش شرمندم انشاالله فردا میبرمش اتلیه جبران میکنم برات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم میپره. ولی من گفتم اگه کک باشه باید دام باشه که من اطرافم نیست

پس مال ماهم مثل شماس 

من و خواهرم ک نیش خالص شدیم تو این دو روز 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
اخه ککها میزبانشون دامه 😐مال انسان نیست حتی اگه باشه بعد از چند روز نسلشون باید از بین بره مثل شپش ...

نمیدونم مارو ک حسابی نیش زدن 

استرس گرفتممم

اینا چ کوفتیه آخه 

ساس نمیپره ک

پس مال ماهم مثل شماس  من و خواهرم ک نیش خالص شدیم تو این دو روز

دارم دیوونه میشم من خونم نوساز ومثل دسته گل تمیزه. نمیدونم اینا از کجا اومدن البته چندروز مسافرت بودیم میترسم نکنه ساس باشه با لباسام از هتل اومده باشن

دارم دیوونه میشم من خونم نوساز ومثل دسته گل تمیزه. نمیدونم اینا از کجا اومدن البته چندروز مسافرت بود ...

وای منم استرس گرفتم 

فک میکردم حالا ی حشره س اومده رفته 

صبح دوستمم میگفت خونشونو سم پاشی کردن 

الان دارم فک میکنم میگم شاید اونجا ام بوده 

زیاد شده کلا 

کل زندگیمو میشورم یعنی فردا 

دارم دیوونه میشم من خونم نوساز ومثل دسته گل تمیزه. نمیدونم اینا از کجا اومدن البته چندروز مسافرت بود ...

ساس این رنگی نیست و نور گریزه یعنی لامپ روشن باشه بیرون نمیان اکثرا شبا موقع خواب میان بیرون که تاریکه

ساس این رنگی نیست و نور گریزه یعنی لامپ روشن باشه بیرون نمیان اکثرا شبا موقع خواب میان بیرون که تاری ...

ببین اینا میرن سمت در ورودی زیرش یکم هوا میاد انگار دنبال جای خنکن.