2777
2789
عنوان

ادمی به نحسی این عروس ندیدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 10064 بازدید | 101 پست
چرا داماد نحس نباشه؟؟این حرفا یعنی چی؟اون دختر الان خودش به خاطر عقب افتادن عروسیش ناراحته خودش داغ ...

والا بعد میان میگن چرا ب زنا بی احترامی میشه ما خودمون ب هم جنس خودمون احترام نمیزاریم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ حسی بنظرم خودمم شومم اگه نبودم همسرم بعدسه سال زندگی اینقدراحت منوپسرمو ول نمیکردنمیرف پیش خدا!

برا شما مهم نیست .برای بقیه مهمه .میخوای ب خودت بگی هر طور راحتی .ولی ب بقیه کاری نداشته باشه .سرت تو لاک خودت باشه

فک کنم با این اوصاف درست باشه دیگه ، چون سه نفر از یک خانواده ....میگن‌اگه  زن حامله برا برا تش ...

چی بگم واقعا خرافاتی نیستم ولی آخه مادر شوهر و پدرشوهرش پیر و فرتوت هم نبودند داماد بچه بزرگشون بود 

😅😂😂😂من عموم سه سال همینجوری حیرون شدن هی یکی میمرد تا بعد سه سال موفق شدن عروسی بگیرن 

الان زندگیشون خوبه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ن عقد کردم پدرم فوت شد بعد از۶ماه عروسی گرفتیم، همه بزرگترها جمع شدن گفتن عروسب بگیرین، نمیشه عقب انداخت، بعد عروس ما بخاطر فامیل عموش عروسی رو کنسل کرده؟؟؟؟؟ یا لخاطر ریس جمهور،منکه باورم نمیشه