2777
2789
عنوان

ادمی به نحسی این عروس ندیدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 10064 بازدید | 101 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی با نوک دیماعش لایکم کنه

متاسفانه اینقدر نوک دماغ من پهن بود که چندین بار امتحان کرد نشد خورد به دکمه ریپلای    

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

ما یه دختر همسایه داشتیم خدا شاهده نامزد کرد پدر شوهرش دقیقا فرداش فوت شد عقد کرد سه روز بعدش مادر ش ...

فک کنم با این اوصاف درست باشه دیگه ، چون سه نفر از یک خانواده ....میگن‌اگه  زن حامله برا برا تشییع جنازه و نیگا میت کنه ، چشم بچه شور میشه ، قدم ش یکجورایی نحس‌.‌‌

متاسفانه اینقدر نوک دماغ من پهن بود که چندین بار امتحان کرد نشد خورد به دکمه ریپلای     ...

عزیزممم شما همه جوره زیبایی😍😘

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

اسی جان خدا رحمت کنه همسرتو وبه دلت آرامش وصبر بده،ولی توروخدا درمورد اون عروس بیچاره اینطوری فکر نکن،این چیزا هیچ ربطی به هم ندارن،خدا که خاله بازی نمیکنه به خاطر پاقدم واین حرفا جون آدمارو بگیره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منم هم عقد هم عروسیم عقب افتاد عروسیمون عید قربان بود پدرشوهرم به بهونه ای از قبلتر کنسل کرد حادثه منا پیش اومد اون سال گفتم واقعا دلم نمیومد لباس عروس بپوشم جشن بگیرم بعدشم یکی از اقوام دور همسرم فوت کرد افتاد بعد محرم صفر ولی نحس نیستم خیلیم خوش قدمم 🤪😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت