2777
2789

بچها بیاین تاپیک آخرم کاربر سفید برفی رو گزارش بزنید ی کاربر مرد اما زن نما ببینید چ فشایی داده تاپیک اخرم😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دارم به این فکر میکنم یه خانوم نه اصلن یه انسان چطور میتونه آنقدر بد دهن و بی شخصیت باشه:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
فقط دارم به این فکر میکنم یه خانوم نه اصلن یه انسان چطور میتونه آنقدر بد دهن و بی شخصیت باشه:) 

والا فکرنکنم خانوم باشه مرده

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

من نفهمیدم چی شد که شروع کرد فحاشی ولی حتی اگه شما بدترین فحشارم میدادی باز خیلی زشت رفتار کر... د به هر حال چی گفتو چی گفتین؟ 😐

هرکس هرچی که دیدگاشه فرش قرمز دنیا زیر پاشه 🎵 🎶🎧