2777
2789

من ک مرده بودم چرا اومدی زنده ام کردی بهم جون دادی تا خودت بکشی...

رفتی ازت متنفر شدم 

تو غرورمو له کردی پیش همه 

هرکی میبینه هنوزم ک هنوزه بهم تبریک میگه نامزدیم رو

چقد سخت و درد ناکه

تو ک از چشمم افتادی وقتی بدترین ضربه رو بهم زدی

وقتی بعد اون همه خوشی و خوشبختی زدی دم گوشم و بیدارم کردی گفتی پاشو خواب بود تموم این خوشی هات...

اما چقدر در روز آه بکشم و حسرت بخورم و بگم حقم نبود؟

خدایی هست ینی؟ وقتی یکی اینجوری بهت ظلم و بی رحمی میکنه😔

چقد میفهممت🙂

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عشق و عاشقی کم نداشتیم  چ کارایی ک برام نکرد خیلی راحت رفت و تموم هنوز تو شوکم نمیتونم کنا ...

سلام عزیزم نگران نباش این هم میگذره اگرچه که خیلی سخته،،،دیگه زنگ یا پیغام نداده

چ کارایی کرد ک همش اینو میگی عزیزم؟ 

۲تا پارکو رستوران بردتون؟ 

تو اونو خیلی تو ذهنت بزرگ کردی

چون قبلش زندگی سختی داشتی

یه خوبی کوچیک اون خیلی ب چشمت میومد

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
چ کارایی کرد ک همش اینو میگی عزیزم؟  ۲تا پارکو رستوران بردتون؟  تو اونو خیلی تو ذهنت بزر ...

خیلی باهاش حالم خوب بود 

خیلی باهم خوش بودیم

اون خوشی و اون عشق و‌محبتی ک بهم داشت اذیتم میکنه 

میدونم نامرد بود 

بخدا اومد لهم کرد رفت 

ازش متنفرم

اما دلم خوش بود پشتم گرم بود 

بهم بی رحمی کرد

خیلی باهاش حالم خوب بود  خیلی باهم خوش بودیم اون خوشی و اون عشق و‌محبتی ک بهم داشت اذیتم میکن ...

پس کار خاصی واست نکرد

فقط چون شما یکم نیاز ب محبت داشتی اون یه مدت رفعش کرد همین

اره ادم موندن نبود

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
سلام عزیزم نگران نباش این هم میگذره اگرچه که خیلی سخته،،،دیگه زنگ یا پیغام نداده

چن تا پیام و یکی دوبار زنگ  خیلی بی تفاوت 

من نیمخوام پیام بده چون نده بهتره

منم جواب نمیدم 

اگه‌ مهم بودم ذره ای دوسم داشت ترکم نمیکرد تو این شرایط سختم

چن تا پیام و یکی دوبار زنگ  خیلی بی تفاوت  من نیمخوام پیام بده چون نده بهتره منم جواب نم ...

بعد رفتنش بهت پیام میده؟ 

کجا رفته؟ 

بعد رفتنش بهت پیام میده؟  کجا رفته؟

بهش گفتم نمیخوام دیگع یدونه ام پیام بدی بسلامت 

اونم دو سه روزه نداده 

با تموم سختی ها و حال بدیام 

واقعا حالم دیگه ازش بهم میخوره 

نامردی کرد در حقم

اره پیام میده  اما پیامش ارزش نداره  خیلی سرد خیلی بی تفاوت  یکی دوروزه میره کاناد ...

چی میگ مثلن

احوال پرسی یا حلالیت میطلبه؟ 

فقط اونجا ک قبل رفتنش گفت عقد کنیم توام باور کردی💔

بهش گفتم نمیخوام دیگع یدونه ام پیام بدی بسلامت  اونم دو سه روزه نداده  با تموم سختی ها و ...

یه 2ماه ب خودت وقت بده 

غصه بخور گریه کن چ میدونم ادا افسرده هارو دربیار

ولی دیگ بعدش باید بلند شی بسه بابا بدرک ک رفت

پس کار خاصی واست نکرد فقط چون شما یکم نیاز ب محبت داشتی اون یه مدت رفعش کرد همین اره ادم موندن نبو ...

چرا خیلی کارا برام کرد 

کم نذاشت برام 

هم مالی مهم معنوی 

کسی ک در ماه پنج بار برات بهترین گلارو میگیره 

همش دستتو میبوسه 

پیش همه تو خلوت بهت عشق میده هربار دست پر میاد دیدنت و سورپرایزت میکنع با گرون ترین کادوها 

و روزی صدبار میگه عاشقتم دوست دارم 

چی برات میتونه کم بزاره

من هنوز زن عقدیش نبوذم ک زندگیشو بدون هیچ چشم داشتی میریخت زیر پام

نمیدونم چی شد چرا یهو بهم بی رحمی کرد و زیرپامو خالی کرد و با کله اومدم زمین