2777
2789
اوه  شنیدم میگن که لازم نیست زیرمجموعه داشته باشی و فقط باید توضیح بدی حتی لازم نیست بفروشی گف ...

سودشم مثلا ی کرم می‌فروشی دویست تومن پنجاه تومن سود داره یا تو ژل دویست تومنی سی چهل تومن 

مگه ی محصول ی تومنی بفروشی ک مثلا دویست تومن سود داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه  شنیدم میگن که لازم نیست زیرمجموعه داشته باشی و فقط باید توضیح بدی حتی لازم نیست بفروشی گف ...

اولش اینارو میگنن بعد کم کم روال کار رو بهت تحمیل میکنن

جوری مخ آدمو میزنن و دچار آرزو های دور و دراز و دست نیافتنی میکنن که حتی اگه بعد یه مدت بفهمی همش کلاهبرداریه و در بیای تا مدت ها احساس پوچی و سر شکستگی میکنی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

اشتباه شنیدی، من الآن عضوم ...بعدش از آسمون بهت حقوق میدن ؟ 

ن بفروشی ؟ ن زیر مجموعه بگیری ؟ 

باید ۳تا زیر مجموعه بگیری حتما ، اون سه نفرم‌، ۳ نفر دیگه ، مرتب باید پیگیر زیر مجموعه هات باشی مجبورشون کنی خرید کنند ، تا از خرید اونا سود کنی ، زیر ۵۰۰ هزار تومن نباید خریدش باشه ،

اونی که به من مثلا مشاوره میداد، اوایل پوستش خییییلی خوب شده بود، قبلا لاغر بود، چاق هم شد، ولی الان بعد از ۳ سال پوستش یه سره لکه شد، دوباره لاغر هم شد، به زور بهت میگن که فلان چیزو برای خودت بخر، قشنگ تورو تیغ میزنن، خیلی آشغالن

سودشم مثلا ی کرم می‌فروشی دویست تومن پنجاه تومن سود داره یا تو ژل دویست تومنی سی چهل تومن  مگه ...

اها مرسی که وقت گذاشتی و کمکم کردی

زمان ثابت کرده همتونو...
اشتباه شنیدی، من الآن عضوم ...بعدش از آسمون بهت حقوق میدن ؟  ن بفروشی ؟ ن زیر مجموعه بگیری ؟&n ...

اها منم راستش شک کردم گفتم تحقیق کنم دستت درد نکنه بابت راهنماییت

زمان ثابت کرده همتونو...