2821
2789
جنس هاش افتضاح  قیمت ها بالا  ی تینت لب بیخود پارسال می‌گفت ۱۰۰  اصلا نرو سمتش به ...

خوب کدوم آدم عاقلی میاد تینت بخره ۱۰۰، میره بازار میخره ۴۰ تومن ، با بقیه شم ، برق لب ، رژ میخره ....

داغ دلمو تازه کردین، یاد ۳سال پیش افتادم، دارم حرص میخورم، چقد قالتاق و زبون بازن، چقد سمج و رو اعصابن، هرروز از صبح تا غروب باید تماس تصویری میگرفتن تا من جواب بدم و مخ بزنن، هیجا نمیتونستم برم، همش باید در اختیار اینا بودم، اگه یه مهمونی جایی بودم، یهو زنگ میزدن، هرچی هم میگفتم الان وقت ندارم به زور میخواستن صحبت کنن🤦‍♀️🤦‍♀️😩😩😩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب کدوم آدم عاقلی میاد تینت بخره ۱۰۰، میره بازار میخره ۴۰ تومن ، با بقیه شم ، برق لب ، رژ میخره ... ...

خب میگم دیگه 

اصلا از قیمت هاش شاخ درآوردم 

بعد حجم محصول هاش اینقدر کم 

شامپو هاش نصف شامپوها معمولی بود قیمت ۲ برابر 

داغ دلمو تازه کردین، یاد ۳سال پیش افتادم، دارم حرص میخورم، چقد قالتاق و زبون بازن، چقد سمج و رو اعصا ...

معذرت بابت داغ دلت تازه شد و ممنون که گفتی 🫰

زمان ثابت کرده همتونو...