2777
2789

نه توروخدا عین گدایی میمونه اعصاب برات نمیمونه اصلا ارزش نداره

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهبرداری و تیغ زدن از مردمه همش 

وقتت رو نزار روش 

باید عین سیریش بچسبی به اونایی که میشناسی تا جنساتون بفروشی و مجمعه بگیری

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
نه توروخدا عین گدایی میمونه اعصاب برات نمیمونه اصلا ارزش نداره

واب دقیقا

خیلی بیکارن اینایی ک میرن

اتقدررر میرن رو مخ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
واقعا بودی تو این شرکت اینقدر بده

اره جونم دیونه میشی تازه هیچ سودی هم نداره اول به خودت اشغال هاشون رو میفروشن هیچ به درد نمیخوره

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
کلاهبرداری و تیغ زدن از مردمه همش  وقتت رو نزار روش  باید عین سیریش بچسبی به اونایی که م ...

اوه 

شنیدم میگن که لازم نیست زیرمجموعه داشته باشی و فقط باید توضیح بدی حتی لازم نیست بفروشی گفتم تحقیق کنم قبلش 

زمان ثابت کرده همتونو...

چن تا محصول خیلی خوب داشت ک دیگه تولید نمیشه من استفاده کردم اون چنتا خوب بودن بقیه اش قیمتا بالاس و کیفیت معمولی.جلساتی ک میزارن رو مخه دائم باید آنلاین بشی زیر مجموعه بگیری

من که عصبی شده بودم، آخرش باهاشون دعوام شد اومدم بیرون،هرکی بهت پیشنهاد میده برای پیشرفت خودشه، چون هرچی زیرشاخه خودش بیشتر باشه، پورسانتش بیشتره، ولی خیییلی زمان میبره تا زیرشاخه جذب بشه، انقد گیر میدن که نگو، بهت میگن باید به ۲۰۰ نفر از آشناهات درخواست مشارکت بدی، باید تا یک ماه به فلان نفر جنس بفروشی، خیلی باید باید دارن، به زبان خودمون، باید به مردم زاااارررر بزنی که ازت خرید کنن که تو یه سود کوچیک کنی، بعدش هم بااااید دوباره از نفیس جنس بیشتری بخری ، اصلا یه وضعی