zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 عنوان چجوری وسواس فکری رو درمان کنیم؟ 227 بازدید | 22 پست سر هر چیزی بی خود فکر میکنم و چیزهای خیلی کوچیک رو تو ذهنم بزرگ میکنم و استرس میگیرم افکار منفی هم دارم ... 1403/03/01 | 21:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4588 وای مشکل خیلیاست اذیت میکنه خیلی هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
یک_عدد_هوموساپینس عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 202 روانپزشک دارو تجویز کنه راه دیگه ای نداره دنبال راه اسونتر نباش
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 5184 بنویسو بشین با خودت فکر کن ببین آیا حقیقت داره یا من دارم زیادی بزرگش میکنم؟وقتی ببینی فقط افکار خودته بهمرور کمتر میشههروقت این احساسات اومد سراغت انجام بده از روانشناس پرسیدم امروز*
zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 وای مشکل خیلیاست اذیت میکنه خیلی مخصوصا از وقتی اومدم تو سایت فکرام خیلی بیخود تر شده ...
zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 بنویس و بشین با خودت فکر کن ببین آیا حقیقت داره یا من دارم زیادی بزرگش میکنم؟ وقتی ببینی فقط افکار ... مرسی ممنون ...
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4588 مخصوصا از وقتی اومدم تو سایت فکرام خیلی بیخود تر شده نداشتما منم تازه گرفتم هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 نداشتما منم تازه گرفتم واییی چ بد ...
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 مخصوصا از وقتی اومدم تو سایت فکرام خیلی بیخود تر شده دقیقا منم خرافاتی شده بودم یه مدت اینقدر تو سایت بودماینقدر که تاپیک طلسم و دعا و ...بود منم خیلی فکر میکنم و خودمو آزار میدم و استرس میگیرمبنظرم باید خودتو مشغول کنی ،ورزش کن بیرون برو کتاب بخون یه سری چیزا رو هم بسپر به خدا زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 دقیقا منم خرافاتی شده بودم یه مدت اینقدر تو سایت بودم اینقدر که تاپیک طلسم و دعا و ...بود من ... دقیقا منم همش فکرمیکنم طلسمم کردنیا خدایی نکرده از آینده ازدواجم میترسمهوففففف دیوانه شدم ...
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 دقیقا منم همش فکرمیکنم طلسمم کردن یا خدایی نکرده از آینده ازدواجم میترسم هوففففف دیوانه شدم ولش کن به خدا بسپر همه چیو اگر اعتقاد داری حدیث کسا بخون خیلی واسه حال روحی تاثیر دارهکتاب هنر ظریف بیخیالی مارک منسون رو بخون جالبه زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 ولش کن به خدا بسپر همه چیو اگر اعتقاد داری حدیث کسا بخون خیلی واسه حال روحی تاثیر داره ... اره اهل دعا و قرآن و نماز هستمالبته تو نماز کاهلی میکنم ...
zxfjfbudvudvhfjk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 9137 ولش کن به خدا بسپر همه چیو اگر اعتقاد داری حدیث کسا بخون خیلی واسه حال روحی تاثیر داره ... توکل برخدا ...
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 اره اهل دعا و قرآن و نماز هستم البته تو نماز کاهلی میکنم بخون نماز رو خیلی آرامش بخشهوقتی نماز میخونی تمرکز کن روی معنی ایه ها خیلی تاثیر داره زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱