2777
2789

الان میزارم♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بدونید با ناخن کاشتن چه بلایی سر بدنتون میارید هیچوقت این کارو نمی کردین

عزیزم اگ ناخن رو بعد ریمو تقویت کنی و بهش کمی استراحت بدی مشکلی نداره

بعدشم من نظر در مورد طرح خاستم ن بدی خوبی کاشت😕

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

سلیقه من نیست... قالب بزرگه و رنگش بشدت شلوغه

ولی چیزی که هست لینه که انتخاب شماست و مهم اینه به دل شما بشینه❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
در ضمن گناه هم داره خیلی

آقا من گناه کار تو را چ🧐

سلیقه من نیست... قالب بزرگه و رنگش بشدت شلوغه ولی چیزی که هست لینه که انتخاب شماست و مهم اینه به دل ...

ممنون عزیزم♥️

نظر من نیست خواهرم انتخاب کرده گفتم ن نگم دلش خوش باشه😁🥲

چرا بعضی هاتون نمیفهمید استارتر فقط گفته طرحش چطوره نگفت بیاید چرت و پرت بگید 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
رنگش به دستت نمیاد و یکم زیادی بلنده سلیقه من نیست❤️

ممنون گلم از نظرت خاهرم انتخاب کرده راستیتش منم زیاد دوست ندارمش 

چرا بعضی هاتون نمیفهمید استارتر فقط گفته طرحش چطوره نگفت بیاید چرت و پرت بگید 

اره بخدا همینو بگو🤦🏻‍♀️