ما نامزدیم و زیاد باهم خوب نیستیم دیگه همه هم میدونن بعد یه جاری دارم ۲سال ازم بزرگتره این دو نفر چنان جلو من عاشقانه رفتار میکنن از عمد میفهمم مثلا داشتیم میوه میخوردیم برادرشوهرم بهش گفت صب کن اول من بخورم شاید توش سم باشه تو چیزیت نشه و....از این لوس بازیا 😅 اونم همش فیکه جلو من اینجوری میکنه چون میدونن چقد بهم بد کردن الانم اینجوری میکنن ک خیلی بسوزم اخه چقد پستن😐😑بعد این جاریم حاضر جوابه هیچ خوبی هم نکرد ولی من خر چقدر بهشون خوبی کردم واقعا خدا کجاست؟
ببخشید ولی تخ..تم حساب نکن ی جفت ذلیل داری تو زندگیت
مهم نیس 😂🍂
عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اونا دوس دارن لوس بازی کنن توچرا ناراحتی بیخیال بابا این مسائل جزو بی ارزش ترین چیزاس ک بخاد بشه ناراحتی و دغدغه ..کاش هرکدوم ی درد این مدلی داشتیم وبقیه دردا نبود...،بچسب ب زندگیت وچیزای قشنکی ک داری بهشون دل خوش کن ولذت ببر واقعا زندگی زودتر از چیزی میگذره ک حتی فکرشم نمیکنیم وقتتو برا چیزها وافراد بی ارزش هدر نده
لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵💫😵💫😵💫😵💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
برادرشوهر من وشوهرم خونه اشتراکی ساخته بودن یواشکی رفته بود به نام خودش ثبت کرده بود و از شوهر من کاغذ گرفته بود که همه کاره منم پوستمون کنده شد تا ثابت کنیم دو سه سال طول کشید. خیلی سخت گذشت ولی خدارا شکر تونستیم اثبات کنیم