2777
2789

اگه پسر میخوای دور لبنیات رو خط بکش، سردیجات اصلا نخور، چای نبات بخور که گرمه کلن غذاهایی با طبع گرم بیشتر بخور، و اینکه دقیقا موعد تخمک گذاریت اقدام کن و قبل از رابطه اون ناحیه رو با جوش شیرین شست شو بده...

حواست باشه شوهرت گرمیجات زیاد بخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگنیفورت

اینو من شنیدم تاثیر زیادی داره برای پسر دار شدن از مامای متخصصم بپرسی دقیق برات میگه ...کم خونی نداشته باشی و روحیه شادی داشته باشی و طبعت گرم باشه و ....تاثیر دارن 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
اینو من شنیدم تاثیر زیادی داره برای پسر دار شدن از مامای متخصصم بپرسی دقیق برات میگه ...کم خونی نداش ...

کم خونم روحیه ام افسرده ست و انرژیمم پایینه دوتا بچم پسر شدن به نظرم ربطی به اینا نداره

همسرت و خودت رو ببند ب گرمیجات چند ماااه شیره خرما فلفل سیاه برنج نده بهش گردو بده زعفرون بریز تو چای غذای با طبع گرم بده کنجد بهش بده تحقیق کن غذا با طبع گرم بده بهش

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
کم خونم روحیه ام افسرده ست و انرژیمم پایینه دوتا بچم پسر شدن به نظرم ربطی به اینا نداره

ان شالله سایه ات همیشه بالاسرشون باشی گلی ....گلی منم شنیدم فقط 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
قرص منیزیم دار تاثیر داره اجی؟ 

نه قرص منیزیم باعث دختر زایی حتی چیزایی که منیزیم داره نباید بخوری مث تخمه کدو بادوم زمینی و... 

خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎