2777
2789
برای دختر چی خوبه ؟

به شوهرت خیلی برس .. قرص کلسیم و منیزیم بده . لبنیات زیاد بخوره. هرچی برای پسر هست لب نزنه یکی دوماه مثل سیر و بادمجان و گرمی و....

عرق رازیانه هردو اون یکی دوهفته اقدام بخورین ...

خودت فقط عرق کاسنی بخوری . و اون هفته اقدام بعد ناهار یک قاشق سرکه بریز تو یک لیوان آب و بخور. 

نیم ساعت قبل نزدیکی هم یک قاشق سرکه بریز تو یک لیوان آب و باسرنگ داخل واژن بریز. زیاد انجام ندی خشکی واژن میاره .

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
قرص منیزیم دار تاثیر داره اجی؟ 

به شوهرت خیلی باید برسی ... گرمی بدی و هرچی برای دختر هست لب نزنه مثلا لبنیات یک ماه. 

بادمجان و سیر و قهوه هر روز بده  و تخمه کدو روزی یک مشت . تو خورشت هاش حتما جوز هندی رنده کن . فقط قسمت تلخ ته خیار بخوره... عرق کاسنی هر روز ته استکان بخوره شوهرت . قرص ویتامین ای و ث و زینک و اسید فولیک بخوره . گرد نخل و ژل رویال و شیره خرنوب هم خوبه . 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رژیم خاصی نداره والا فقط اصلا نمیتونه سردی بخوره، زیاد چای نبات میخوری تازه سیگار هم میکشه😂

آها پس بیشتر گرمی میخورن درسته؟

من دوتا دختر دارم.شوهرم برعکس شوهر شماست اصلا اصلا نمیتونه گرمی بخوره.هیچ وقت ندیدم چای نبات بخوره یا مثلا بگه موز و ارده شیره میخوام.برعکس عاشق ماست و ترشی و ...

مادر های عزیز من باردارم به شدت علاقه دارم بدونم جنسیت بچم چیه ،بچه اولم پسره دوست دارم این دختر باشه،ولی همه بهم میگن اصلا بهت نمیخوره مادر دختر باشی خیلی فکرم درگیر هست.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.