2777
2789
سه ماه مداوم به جز پریودی، جوشانده رازیانه

جدی من انشاالله مهر میخوام اقدام کنم جوشنده رازیانه از این ماه شروع کنم خوردن تازه پریودیم تمام شده ؟ اگه بشه تا اخر عمر دعات میکنم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم

شنیدم گرمیجاتم موثره

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

عزیز دلم برا مادر شدنت واقعااا خیلی زوده!چه رژیم لاغری شدنی.رژیم پسر دار ۰شدن

اخه دوسال نامزد بودم نزدیک یک ساله ازدواج کردم، همه میگن دیگه کی میخوای بچه دارشی

ببین گلم چندتا از دوستان من این کارو کردن پسر دار شدن،،، حتما باید تو روز تخمگ گذاری اقدام کنی،، دوستم میگفت بعد پریودم ازم تر‌شح سفید میومد میل جنسیم هم زیاد شده بود،، دمای بدنم بالا میرفت، اقدام کردم،، سعی کن عجله نکنی استرس نداشته باشی سه ماه قبل هم سردیجات نخوری، واینکه کاملا به این ایمان دارم اگه تو سرنوشتت پسر باشه یا دختر همون میشه هر چی خدا بخواد،، ولی شما هم تلاشتو کن🌹❤️

جدی من انشاالله مهر میخوام اقدام کنم جوشنده رازیانه از این ماه شروع کنم خوردن تازه پریودیم تمام شده ...

هفته ای یه بار به شوهرت رازیانه بده با لبنیات حسابی

اون چیزهایی که گفتم برای پسر پرهیز کن