وی آرایش کرده و ب سمت مغازه روانه شده غذای شاهن شاهی خود را ک چی پف و شیر است خریده و آمده است خانه دریخچال گذاشته و متوجه شده ک پدر و مادر دیروز حقوق گرفته و دارند سمت فروشگاه روانه خواهندی شد و آنها را دیده و با لحن دلسوزانه ب آنها گفتندی ک ای پدر و ای مادر منمممم اولاد صالحتان! من آنم ک به از برادران یوسفم من می آیم تا ب کمکتان شتافته باشم آنها اندکی تامل کرده و با خود گفته اند خدایا بابت این اولاد یاری دهنده امان شکر ولی نمیدانند ک وی با خود افکار خبیثانه ای دارد و تا ب فروشگاه رسیده اندی وی سمت اسپری و شوینده حمله کرده ومث همیشه وسایل پوستی رو خریده و عطر را هم خریده، آنها وسایل را در دستم داده اند و گفتنتدی ب سمت خانه روانه شو تا بیشتر از این کیسه امان راخالی ننموده ای وی ب خانه رسید و خود راآغشته در عطر کرد و غذای خود را در لیوان همراه نی و قاشق ریخت و بر مبل شاه ان شاهی خود لم داد و روی خود پتو کشید و دارد کیف زندگی خود را در اوقات زندگانی میبردددد و شما چطور؟
کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)
قربونت😂♥️اخه کلا بچه بی ادبیم... یکی میره بیرون باید برام ی چیز بخره
عزیزدلییی
این چ حرفیه 😅😅😅دوراز جون عزیزید😍😍
بچهای منم همینجورن یکی بره بیرون یا همسرم زنگ بزنه لیست میدن😅😅
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من یکم پیش مامانم میگف چقدررر ب پوستت میرسی والا ما یه کرم ساده ام نمیزنیم میخند ...
احسنتتتتت👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷