2777
2789

مامانم نمیزاره هیچ کسو ببینم

اصرار میکنم توروخدا بزار برم خونه مامانبزرگم 1 ساله ندیدمش دلم براش تنگ شده میگه نه

چون خودشم با مامان بزرگم مشکل داره ( مامان بزرگ پدری منظورمه البته) 

تو خونه زندانیم کرده

اصلا طرز تفکر و رفتارش خیییلی سنتی و قدیمیه 

داره مارو جوری تربیت میکنه که خودش توی دهه 50 تربیت شده

18 سالمه هنوز مثل یه 12 ساله باهام رفتار میکنه

با این سنم هنوز گوشیمو ازم میگیرن قاییمش میکنن😐

بابامم که گوش به فرمانش 

مامانم میبینه قدرتی نداره من و خواهرم خیلی به حرفش گوش نمیدیم میره به بابام میگه بابامم با داد و بیداد مجبورمون میکنه به حرفشون گوش بدیم 

حتی گاهی تو اتاقم مامانم و بابام تو نشیمن نشستن صداشونو میشنوم 

مامانم آروم به بابام میگه بگو گوشیشو بیاره

بلافاصله صدای داد بابام میاد میگه پاشو گوشی خواهرتم بگیر بیار

به جای اینکه تو سن نوجوونی بزارن یکم با دنیا آشنا بشیم سعی کنیم وارد جامعه بشیم بیشتر دارن محدودمون میکنن

خیلی سعی کردم غیر مستقیم بهشون بفهمونم داری اذیتم میکنی

بهش میگم بنظرت کدوم دانشگا بهتره برم؟

ورداشته بهم میگه اصلا ببین همین امسال قبول میشی کنکورو یا باید سال بعدم پشت کنکور باشی چون فعلا امسال که گند زدی با این درس خوندنت 

ینی با این خانواده که زندگی میکنی چیزی به اسم صمیمیت تو خونتون پیدا نمیشه 

انگار ازم طلب داره 

موندم چیکار کنم بخدا

کم کم داره افکار فرار و این چیزا میزنه به سرم 

میخوام دست خواهرمو بگیرم فرار کنم از این خونه فقط 

شما هم اگه تجربه این شکلی دارین بیاین بگین با این خانواده چیکار باید کرد؟

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی الکی بگی دارم‌میرم‌کلاس یا خونه ی دوستم بعد بری پبش مامانبزرگت؟ گناه داره. حداقل یکبار ببینش ...

تایم همه کلاسامو میدونه نمیتونم یهو الکی بگم 5 شنبه کلاس دارم مثلا

اگرم بعد کلاس بخوام برم زنگ میزنه میگه کجایی پاشو همین الان بیا خونه

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

فرار راهش نیست ،تلاش بیشتر راهشه ،درس بخونی ،۵،۴ سال دیگه شابد امید داشته باشی بتونی مستقل بشی به خواهرت هم کمک کنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم زمان بده به خودت درستو بخون یه دانشگاه خوب قبول شو برو .. تا میتونی مثبت باش و گوشیو خواستن بده بهشون دیگ نگیر ازشون بعد رفتی بیرونی کلاسی چیزی نگرانت میشن یا مدام گوشی خودشونو بردار ... من یه دختری بودم 18سالگیم در حال جدایی و کشمکش بودم نوجونی خوبیم نداشتم بعد جداییم یکسره اذیت میشدم .. حتی دانشگاه دولتی رشته خوبم قبول شدم نزاشتن برم کلا تا سر کوچه ام خانوادم باید اجازه میدادن باهام میومدن  .. پس قوی باش و قوی بمون من الان ترم اخر درسمم شاغلم شب 3شبم بیام خونه راحتم به کسی جواب پس نمیدم زره رره ازادیتو بساز یهو فرار نکن که میفتی تو چاه

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
دعانویس مامانت کیه شوهرش انقد ب حرفشه😕

نمیدونم بخدا 😂

تایم همه کلاسامو میدونه نمیتونم یهو الکی بگم 5 شنبه کلاس دارم مثلا اگرم بعد کلاس بخوام برم زنگ میزن ...

بگو استادمون کلاس‌ فوق العاده یا جبرانی گذاشته

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
فرار راهش نیست ،تلاش بیشتر راهشه ،درس بخونی ،۵،۴ سال دیگه شابد امید داشته باشی بتونی مستقل بشی به خو ...

ینی 4 -5 سال دیگه باید بدبختی بکشم؟

عزیزم زمان بده به خودت درستو بخون یه دانشگاه خوب قبول شو برو .. تا میتونی مثبت باش و گوشیو خواستن بد ...

مرسی که بهم دلگرمی دادی عزیزم ❣️

عزیزدلم  اینو بعنوان کسیکه خودم دختر ۱۹ ساله دارم بهت میگم هیچ کجای دنیا امن تر از خونه پدرومادرت نیست  وهیچکس دلسوزتر از پدرومادر برای فرزند نیست  پس فکرای بیهوده رو از خودت دور کن و سعی کن با درس خوندن بهشون اثبات کنی که میتونی قبول بشی و میشی انشاالله